Vi sætter en ære i vores arbejde

Hos Colosseum Tandlægerne Vendsysselgade er uddannelse, efteruddannelse og erfaring i orden – både hos tandlæger og klinikpersonale.

Vi sætter en ære i, at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart førstehåndsindtryk.

Derfor har vi overalt i klinikken – både i venteværelser og i de enkelte behandlingsrum – lagt vægt på at skabe nogle imødekommende og smagfulde rammer.

I receptionen bliver du mødt af vores receptionist, der sørger for, at du bliver taget godt imod.

Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og vi har indrettet vores venteværelse med kunst på væggene, dagens aviser og smukke kunstbøger. Når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge eller en af klinikassistenterne.

Mange af vores patienter har haft Bo Schmidt-Jørgensen som tandlæge gennem mange år. Han kom til klinikken i 1976, men er gået på pension. I dag ejes klinikken af Kirsten Rysgaard.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Odense er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/