Vi byder stort velkommen til Professor Andreas Stavropoulos på Kongens Nytorv

Vi udvider samtidig vores behandlingstilbud på klinikken

Kontakt klinikken på Kongens Nytorv

Det er med stor glæde at vi introducerer vores nye tandlæge, Dr. Andreas Stavropoulos, PhD, dr.odont., professor for Parodontologi.
Med en imponerende baggrund og ekspertise inden for specifikke områder er Dr. Stavropoulos en værdifuld tilføjelse til vores team, og vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores patienter endnu flere behandlingsmuligheder.

Andreas Stavropoulos er både tandlæge, forsker og professor med en imponerende akademisk karriere. Født i Grækenland har han opnået uddannelse som tandtekniker og tandlæge, og hans passion for parodontologi har ledt ham til at forfølge yderligere uddannelse og forskning. Med en ph.d. og dr.odont. fra Aarhus Universitet og en imponerende mængde videnskabelige publikationer er Dr. Stavropoulos en autoritet inden for sit felt.

“Som tandlæge på Universitetsklinikken oplevede jeg begrænsninger i kliniktid og patientbehandling, og jeg længtes efter et større fokus på at hjælpe patienter. Da jeg besluttede mig for at søge en stilling som tandlæge i privat praksis, pegede pilen med det samme på Colosseum Tandlægerne, da koncernen er kendt for den høje faglighed blandt personalet og den høje kvalitet i deres behandlinger. Det var således naturligt for mig at blive en del af denne gruppe af dygtige tandlæger.”
– Andreas Stavropoulos

Opret henvisning

Andreas Stavropoulos modtager henvisninger på Kongens Nytorv i:

  • Behandling af periimplatitis (knoglesvind omkring implantater)
  • Behandling af parodontitis, herunder parodontalkirurgi- og regenerativ parodontakirurgi (f.eks. emdogain).
  • Mucogingival kirurgi omkring tænder & implantater – mikrokirurgisk omlægning af tandkød omkring tandrod & implantat

Andreas’s ekspertise dækker en bred vifte af områder, herunder parodontologi, parodontalkirurgi, regenerativ parodontalkirurgi, periimplantitis behandling, implantologi og knogleopbygning.
Dr. Stavropoulos modtager henvisninger inden for kirurgisk mikrokirurgi og specialiserer sig i behandlingen af periimplantitis, parodontitis og mucogingival kirurgi omkring tænder og implantater. Dette inkluderer mikrokirurgisk omlægning af tandkød omkring tandrod og implantat.

Vi er stolte af at have Dr. Andreas Stavropoulos som en del af vores tandlægeteam, og vi ser frem til at tilbyde vores patienter en endnu højere standard af tandpleje med hans ekspertise.

Gå til Klinikken på Kongens Nytov

Her kan du finde informationer og booke tid på klinikken

Gå til klinikside