VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Viborg

Flot og moderne tandklinik i Viborg. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en afslappet atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

På vores moderne tandklinik i centrum af Viborg er vi et team af tre tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi har alle høj faglig ekspertise og lang erfaring, men vi også har evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

Her på siden kan du tage en tur rundt på klinikken. Her kan du se, hvem vi er, se vores typer af behandlinger og bestille tid til et tandeftersyn.

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Viborg er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Tandsundhed Uden Grænser

Colosseum er hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser, der arbejder for at forbedre livsvilkårene for børn i verdens fattigste lande. Læs om vores spændende samarbejde her. Vidste du i øvrigt, at Colosseums ejer hvert år giver sit fulde udbytte til velgørenhed til fordel for børn og unge?

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Viborg er beliggende centralt på Sct. Mathiasgade 34, 1. sal. og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, kan du her se et kort over ledige P-pladser.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Viborg dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: