Vi sætter en ære i vores arbejde

Når faglighed, etik og æstetik går hånd i hånd .

Klinikken er indrettet i æstetiske, funktionelle og nyindrettede lokaler. For at sikre vores patienter den mest optimale behandling benytter vi det nyeste udstyr.

Professionalisme og ypperlig teknologi

Gennem fortsat fokus på nye teknologier, erhvervelse af viden om disse teknologier og behandlingsmuligheder, vil vi kunne tilbyde vore patienter det bedste indenfor tandbehandling. Både teknologisk, fagligt og menneskeligt.

Vi vil stå for professionalisme og høj faglig kvalitet. Vi står for personlighed, ansvarlighed, ærlighed og engagement. Det er sider af samme sag, som kan forenes til professionalisme, kombineret med rolige og positive oplevelser til hver enkelt patient. Vi er til for patienten, og ikke omvendt.

​Som patient , er det vigtigt for os, at du altid føler dig tilstrækkeligt informeret, og i trygge hænder ved hvert eneste besøg.

Du skal føle dig inddraget og som ligeværdig deltager i den yderst vigtige dialog om dine tænders fremtid.

Tid til dialog og spørgsmål

Vi prioriterer at der er tid nok til, at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, så du får den information du har brug for.

I receptionen bliver du mødt af vores receptionist, der sørger for, at du bliver taget godt imod.

Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og vi har indrettet vores venteværelse med kunst på væggene, dagens aviser og smukke kunstbøger. Når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge eller en af klinikassistenterne.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Odense er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/