OMSORG FOR MEDARBEJDERNE
– NEMT FOR VIRKSOMHEDEN!

Med en firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne bliver dine medarbejdere ÅRET RUNDT-medlemmer, og dermed får de gratis adgang til tandplejeprodukter af højeste kvalitet*.

 

Sønderborgs mest moderne tandklinik!

I 2020 blev Tandlæge Carlsson & Klein en del af Colosseum Tandlægerne, Europas førende netværk af tandlæger, hvor videndeling og anvendelse af tandlægefagets nyeste viden og teknologier er i fokus.

Hos Colosseum Tandlæger Sønderborg er der tid til alle patienter, og vi gør vores bedste for at skabe en afslappet atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

På vores moderne tandklinik i centrum af Sønderborg er vi et team af tre tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi har alle høj faglig ekspertise og lang erfaring, men vi også har evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

 

Hos Colosseum Tandlægerne går omsorg og sundhed hånd-i-hånd, for der er sammenhæng mellem at være sund i munden og have et godt alment helbred.

En firmaaftale hos Colosseum Tandlægerne viser dine medarbejdere, at din virksomhed drager omsorg for deres sundhed, ved at tilbyde dem Colosseums ÅRET RUNDT-medlemsskab.

Dine medarbejdere, vores ÅRET RUNDT-patienter, får*:

  • Prioriteret adgang til behandling i ydertider
  • 1 års forbrug af Curaprox-tandbørster
  • 1 års forbrug af tandpasta
  • 1 års forbrug af GUM soft picks og tandtråd
  • Et ÅRET RUNDT-medlemskab kan også anvendes af medarbejderens ægtefælle og hjemmeboende børn.

 

Har du ansvaret for personalegoder i din virksomhed?

Så skriv til os, for mere information om ÅRET RUNDT: firmaaftale@colosseumklinikken.dk

 

En del af Colosseum-familien

Colosseum er ejet af én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

Jacobs AG, ejer af Colosseum Dental Group, er en schweizisk, familieledet, investeringsvirksomhed. Jacobs ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter og er engageret i en række privatskoler og universiteter.

Det fulde udbytte fra Jacobs AG udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Ballerup er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Læs mere om vores ejers velgørende arbejde: jacobsfoundation.org

Stolt hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser

Colosseum Tandlægerne støtter Tandsundhed Uden Grænser (TUG), der er en dansk humanitær organisation, der forbedrer livsmulighederne for børn i verdens fattigste lande gennem bedre tandsundhed.

I de vestlige lande er vi vant til at have nem adgang til professional tandbehandling. Med skoletandplejen tager vi forebyggelse af tandsygdom som en selvfølge, og turen til tandlægen kan føles som pligt. Imens er virkeligheden i mange udviklingslande en ganske anden. Størstedelen af befolkningen i disse lande må leve med tandsmerter, eller søge hjælp hos selvlærte ’gadetandlæger’, der ofte behandler under primitive og sundhedsskadelige forhold, hvilket kan føre til livstruende infektioner for patienten.

WHO har fastslået, at tandsundhed er en helt afgørende faktor for ethvert menneskes livskvalitet. Alligevel er dårlig tandsundhed en overset global sundhedsproblematik.

De færreste ved f.eks, at karies (huller i tænderne) er den mest almindelige ikke-smitsomme sygdom i verden. Størstedelen af voksne og 60-90 % af skolebørn på verdensplan lider af karies, og dét fører hvert år til millioner af tabte skole- og arbejdsdage. Bl.a. ser man, at hele 95% af alle 11-14 årige i lavindkomstlande har ubehandlede tandproblemer.

Tandlæger fra Colosseum-familien deltager jævnligt i TUG-missioner til bl.a. Palæstina og Guatemala.

Læs mere om Tandsundhed Uden Grænsers arbejde: tug-dk.org 

 

*)  Tilbud om gratis tandplejeprodukter gælder for patienter, der får foretaget behandlinger underlagt reglerne om frie ydelser.