VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Sønderborg

Pr. 1. juni 2020 er Tandlæge Carlsson & Klein blevet til Colosseum Tandlægerne Sønderborg. Klinikken byder også nye patienter velkommen. Kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en afslappet atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

På vores moderne tandklinik i centrum af Sønderborg er vi et team af tre tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi har alle høj faglig ekspertise og lang erfaring, men vi også har evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

Her på siden kan du tage en tur rundt på klinikken. Her kan du se, hvem vi er, se vores typer af behandlinger og bestille tid til et tandeftersyn.

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver.

På baggrund af Sundhedsstyrelsens skærpede krav i forbindelse med Covid-19, har vi indført yderligere strenge hygiejnetiltag på klinikken. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med visir og dragt, som også er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi ikke er for mange på klinikken ad gangen, og så vi har god tid til grundig rengøring mellem hver patient.

Vi beder derfor om din forståelse for, at vi har indført et hygiejnetillæg på 95 kr. for alle behandlinger.

Med venlig hilsen

Tandlægerne

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Sønderborg er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avanceret behandling med genopbygning af smil og bid.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Sønderborg er beliggende centralt på Perlegade 30, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, kan du her se et kort over ledige P-pladser.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Sønderborg dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: