VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Sønderborg

Tandlæge Carlsson & Klein hedder nu Colosseum Tandlægerne Sønderborg.
Klinikken byder også nye patienter velkommen.
Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

I øjeblikket skal alle besøgende på klinikken have mundbind eller visir på, men du kan stadig trygt komme til din behandling.

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med visir og dragt, som er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi har god tid til grundig rengøring.

Med venlig hilsen
Tandlægerne

Din sundhed starter i munden

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en afslappet atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

På vores moderne tandklinik i centrum af Sønderborg er vi et team af tre tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi har alle høj faglig ekspertise og lang erfaring, men vi også har evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

Her på siden kan du tage en tur rundt på klinikken. Her kan du se, hvem vi er, se vores typer af behandlinger og bestille tid til et tandeftersyn.

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Sønderborg er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Særpris på tandblegning

Tandblegning er en almindelig og enkel måde at friske farvede og misfarvede tænder op. Vi har alle forskellige forudsætninger for succesfuld blegning af tænderne, men gennem omhyggelig undersøgelse, rådgivning og behandling, opnår du det bedste resultat.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Sønderborg er beliggende centralt på Perlegade 30, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, kan du her se et kort over ledige P-pladser.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Sønderborg dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: