VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Roskilde

Flot og moderne tandklinik i centrum af Roskilde.

Scroll for at se mere

Vi sætter en ære i vores arbejde

Colosseum Tandlægerne Roskilde er et professionelt team af specialister, der sikrer, at du får den optimale pleje og behandling af dine tænder. Du er til enhver tid velkommen til at kigge forbi din tandlæge i centrum af Roskilde og få gode råd om dine tænder og tandhygiejne.

 

Høj patienttilfredshed

Vores patienter er og bliver dem, der bedst kan vurdere Colosseum Tandlægerne Roskilde. Derfor har vi fået foretaget en grundig patientundersøgelse i samarbejde med Lektor Jørgen Lægaard fra Århus Handelshøjskole om patienternes holdning til vores klinik.

Undersøgelsen viser, at 96% af patienterne oplever, at de kommer til behandling på klinikken i Roskilde centrum på det aftalte tidspunkt og deres tandlægeteam yder faglig høj kvalitet.

98% oplever, at Colosseum Tandlægerne lever op til de bedste hygiejne – og miljøforhold.

Resultatet af undersøgelsen viser, at vores patienter kender Colosseum Tandlægerne Roskilde godt, og at vi gør vores bedste for at yde og sikre den bedste service.

 

En moderne klinik

Vi følger konstant med den teknologiske udvikling på tandlægeområdet og opdaterer ofte vores teknik og udstyr, så vi er på forkant med nye behandlingsmetoder, og derfor kan vi altid tilbyde vores patienter de bedste, mest effektive og smertefrie behandlinger.

Vores klinik er i løbet af årene vokset, og vi har udvidet med ekstra lokaler, så vi kan tilbyde dig en lang række af behandlinger. Så uanset om dit barn har fået sin første mælketand, eller du skal have udført en tandregulering, så kan vi sikre dig en behandling af høj kvalitet.

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Roskilde er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undgå huller i både tænderne og økonomien. Vores tandforsikring hjælper dig fra dag ét med fuld dækning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Roskilde er beliggende i hjertet af Roskilde på Skomagergade 15. Omkring klinikken er gågaden med fantastiske indkøbs- og parkeringsmuligheder lige om hjørnet.

Vi støtter Tandsundhed Uden Grænser

Sammen med de øvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med økonomisk hjælp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Ledige stillinger hos Colosseum

Brænder du for tandlægefaget og vil du gerne arbejde på nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og højteknologisk udstyr? Vi har løbende brug for nye kolleger.

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Roskilde dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: