Hvem er vi? 2018-11-28T16:02:36+00:00

Lær os at kende

Vores holdning er, at vi vil behandle dig lige så godt, som vi selv ønsker at blive behandlet. Så enkelt er det faktisk.

Tryghed

Når du har vist os den tillid at være patient her på klinikken, skal du kunne forvente en omhyggelig og professionel behandling samt en god service og rådgivning.

Stolthed

Vi brænder for vores arbejde, som både skal være flot at se på og af den bedst tænkelige kvalitet.

Godt humør

Som patient vil du opleve den afslappede stemning, der typisk hersker på klinikken. Vi har den grundholdning, at det skal være en god oplevelse at komme her – både som medarbejder og som patient.

På forkant

Som tandlæger , bliver vi konstant præsenteret for ny spændende viden og forskning. Vi holder os altid opdaterede, så du kan få den optimale behandling. Med løbende efteruddannelse følger vi med udviklingen og oplever større inspiration og arbejdsglæde.

For at kunne give dig den bedste behandling nu og fremover, er det vigtigt for os at være en del af denne følgeudvikling. Derfor prioriterer vi efteruddannelser højt. Dette bidrager også til større inspiration og arbejdsglæde.

Vi har skiftet navn

Pr. 1 december er Langeliniebroens Tandklinik/Langelinietand blevet til Colosseum Tandlægerne Østerport. Tandklinikken finder du stadig på samme adresse, Fridtjof Nansens Plads 2, 2100 København Ø og personalet består af samme velkendte ansigter.

Vi glæder os til at se dig.