Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Østerport

Moderne tandklinik på Østerport og tæt på Nordhavn.
Pr. 1. september byder vi Tandlæge Kambers medarbejdere og patienter velkommen på klinikken.
Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

I øjeblikket skal alle besøgende på klinikken have mundbind eller visir på, men du kan stadig trygt komme til din behandling.

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med hætte, visir og dragt, som er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi har god tid til grundig rengøring .

 

Med venlig hilsen
Tandlægerne

Din sundhed starter i munden

Langeliniebroens Tandklinik/Langelinietand blev i 2018 til Colosseum Tandlægerne Østerport.

Vores patienter bliver fortsat mødt af deres egne behandlere og god stemning.
Samarbejdet med Colosseumklinikkerne betyder, at klinikken anvender omfattende digitalt udstyr og fortsat kan tilbyde tandbehandling af højeste kvalitet.

Vi er 16 medarbejdere hos Colosseum Tandlægerne Østerport, som altid stræber efter at give dig den bedst mulige behandling – et tandlægebesøg skal være en god oplevelse!

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for en tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Østerport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Særpris på tandblegning

Tandblegning er en almindelig og enkel måde at friske farvede og misfarvede tænder op. Vi har alle forskellige forudsætninger for succesfuld blegning af tænderne, men gennem omhyggelig undersøgelse, rådgivning og behandling, opnår du det bedste resultat.

Find vej til klinikken

Colosseum Østerport er beliggende midt på Østerport. Vores addresse er Fridtjof Nansens Plads 2 og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, er der parkeringspladser på vejen foran klinikken.

Vi behandler dig som vi selv ønsker at blive behandlet

Colosseum Tandlægerne Østerport ønsker, at enhver patient skal føle sig velkommen og godt behandlet. Derfor arbejder vi ud fra 4 værdier, som skal sikre at denne ambition opfyldes. Disse 4 værdier er:

  • Tryghed
  • Stolthed
  • Godt humør
  • På forkant