Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Østerport

Moderne tandklinik på Østerport og tæt på Nordhavn.
Pr. 1. september byder vi Tandlæge Kambers medarbejdere og patienter velkommen på klinikken.
Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver.

På baggrund af Sundhedsstyrelsens skærpede krav i forbindelse med Covid-19, har vi indført yderligere strenge hygiejnetiltag på klinikken. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med hætte, visir og dragt, som også er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi ikke er for mange på klinikken ad gangen, og så vi har god tid til grundig rengøring mellem hver patient.

Vi beder derfor om din forståelse for, at vi har indført et hygiejnetillæg på 95 kr. for alle behandlinger.

Med venlig hilsen

Tandlægerne

Din sundhed starter i munden

Langeliniebroens Tandklinik/Langelinietand blev i 2018 til Colosseum Tandlægerne Østerport.

Vores patienter bliver fortsat mødt af deres egne behandlere og god stemning.
Samarbejdet med Colosseumklinikkerne betyder, at klinikken anvender omfattende digitalt udstyr og fortsat kan tilbyde tandbehandling af højeste kvalitet.

Vi er 16 medarbejdere hos Colosseum Tandlægerne Østerport, som altid stræber efter at give dig den bedst mulige behandling – et tandlægebesøg skal være en god oplevelse!

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for en tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Østerport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en mere avanceret behandling med genopbygning af smil og bid.

Find vej til klinikken

Colosseum Østerport er beliggende midt på Østerport. Vores addresse er Fridtjof Nansens Plads 2 og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, er der parkeringspladser på vejen foran klinikken.

Vi behandler dig som vi selv ønsker at blive behandlet

Colosseum Tandlægerne Østerport ønsker, at enhver patient skal føle sig velkommen og godt behandlet. Derfor arbejder vi ud fra 4 værdier, som skal sikre at denne ambition opfyldes. Disse 4 værdier er:

  • Tryghed
  • Stolthed
  • Godt humør
  • På forkant