Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Østerport

Vi følger fortsat nøje myndighedernes og Tandlægeforeningens krav. Vi holder stadig åbent mandag-fredag, men udelukkende for nødbehandlinger samt behandlinger, som ved udsættelse ville stille patienten ringere prognosemæssigt eller forværre tilstanden. Har du spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

Pr. 1. december 2018 er Langeliniebroens Tandklinik/Langelinietand blevet til Colosseum Tandlægerne Østerport.

Vores patienter vil fortsat blive mødt af deres egne behandlere og den samme gode stemning, som de er vant til.
Samarbejdet med Colosseumklinikkerne betyder, at vi fortsat kan tilbyde tandbehandling af højeste kvalitet og med det nyeste udstyr.

Vi er 16 medarbejdere hos Colosseum Tandlægerne Østerport, som altid stræber efter at give dig den bedst mulige behandling – et tandlægebesøg skal være en god oplevelse!

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for en tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Østerport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en mere avanceret behandling med genopbygning af smil og bid.

Find vej til klinikken

Colosseum Østerport er beliggende midt på Østerport. Vores addresse er Fridtjof Nansens Plads 2 og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, er der parkeringspladser på vejen foran klinikken.

Vi behandler dig som vi selv ønsker at blive behandlet

Colosseum Tandlægerne Østerport ønsker, at enhver patient skal føle sig velkommen og godt behandlet. Derfor arbejder vi ud fra 4 værdier, som skal sikre at denne ambition opfyldes. Disse 4 værdier er:

  • Tryghed
  • Stolthed
  • Godt humør
  • På forkant