DIN SUNDHED STARTER I MUNDEN

Pr. 1. december 2018 er Langeliniebroens Tandklinik/Langelinietand blevet til Colosseum Tandlægerne Østerport.

Vores patienter vil fortsat blive mødt af deres egne behandlere og den samme gode stemning, som de er vant til.
Samarbejdet med Colosseumklinikkerne betyder, at vi fortsat kan tilbyde tandbehandling af højeste kvalitet og med det nyeste udstyr.

Vi er 16 medarbejdere hos Colosseum Tandlægerne Østerport, som altid stræber efter at give dig den bedst mulige behandling – et tandlægebesøg skal være en god oplevelse!

Læs mere om os

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Østerport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Ny på klinikken? Læs mere her

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avancerede behandling med genopbygning af smil og bid.

Læs mere om Behandlingerne

Find vej til klinikken

Colosseum Østerport er beliggende midt på Østerport. Vores addresse er Fridtjof Nansens Plads 2 og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, er der parkeringspladser på vejen foran klinikken.

Læs mere om transport

Vi behandler dig som vi selv ønsker at blive behandlet

Colosseum Tandlægerne Østerport ønsker at enhver patient skal føle sig velkommen og godt behandlet. Derfor arbejder vi ud fra 4 værdier, som skal sikre at denne ambition opfyldes. Disse 4 værdier er:

  • Tryghed

  • Stolthed

  • Godt humør

  • På forkant

Læs mere her!

Skal vi finde en tid til dig?

""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right