Behandlingstilbud

Hos Colosseumklinikken Odense tilbyder vi

ProlacSan – Vi har kun haft positive erfaringer og set forbedringer

Hvad er det, og hvad kan det gøre for dig?

Vi har alle “gode” og “dårlige” bakterier. Dette gælder i munden såvel som i hele kroppen. Disse hjælper os med, at hele op og være raske. Er du en af dem, der lider af paradontose vil prolacsan være en rigtig god løsning for dig. Det er en danskudviklet metode til, at ændre biofilmen i mundhulen.

Metoden er ganske enkel og logisk og bygger på 3 trin.
  1. Din tandlæge eller tandplejer renser så mange bakterier som muligt ud af tandkødslommerne. Som hjælp til dette bruges lysaktiveret desinfektion. Først lægges en lysfølsom gel ned i tandkødslommen, hvorefter der lyses med et kraftigt rødt lys. Dette aktiverer gelen der har bundet sig til bakterieoverfladen. Bakterierne dræbes øjeblikkeligt.
  2. Dernæst lægges et depot af de “gode” bakterier (Prolacsan) i den behandlede tandkødslomme. De positive bakterier vil herefter forhindre de skadelige i at vende tilbage.
  3. Derefter får du som patient en Prolacsan kur, som består af 3 mdr. forbrug af sugetabletter. 1 tablet dagligt, indtil næste kontrol. Vil du vide mere om Prolacsan, kan du læse yderligere, via vores forhandler, CMS Dental: http://www.cmsdental.dk/?id=981&c=ProlacSan®

Døjer du eller dine omgivelser med snorken?

Vi kan hjælpe dig!

Hvad er snorken?

Snorken kommer af vibrationer fra det bløde væv i svælget, som kommer når vi sover. Vibrationerne kan variere fra en tung vejrtrækning, til næsten øredøvende buldren. Dette kan være til stor gene for både den snorkende og dennes partner.

Snorken kan behandles uden kirurgisk indgreb eller brug af iltapparat.

Læs hvordan her
Se alle behandlingstilbud hos colosseum