VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne i Odense

Colosseum Tandlægerne er din tandlæge i Odense. Vi har to tandklinikker i centrum af Odense, hvor dygtige, erfarne tandlæger sidder klar til at hjælpe og udføre alt fra et tandeftersyn til kosmetisk behandling og kirurgi. Hos os er dit smil det vigtigste, så du altid sikret god og kompetent behandling i højeste kvalitet. Klik her og læs mere om vores to tandklinikker i byen.

Scroll for at se mere

Vi tager os af dig og dine tænder

Vi arbejder altid med udgangspunkt i dig som patient og dine behov. PĂĄ den mĂĄde skaber vi trygge rammer, hvori vi kan give dig kompetent rĂĄdgivning og professionel behandling.

Hos Colosseum Tandlægerne er vi opmærksomme på, at mange danskere lider af tandlægeskræk. Måske det skyldes en dårlig oplevelse ved en tidligere tandlæge eller andre uheldige episoder. Hos os får du tålmodighed og forståelse, og vi bestræber os altid på at give dig den bedste oplevelse.

Colosseum Tandlægerne i Odense er samtidig en del af Colosseum Dental Group, og bygger dermed på en vision om at levere moderne tandlægeydelser af højeste kvalitet til gavn for den enkelte patient og den generelle folkesundhed. Derudover opdateres klinikkerne jævnligt med den nyeste teknologi og det nyeste udstyr, så vi er på forkant med nye moderne behandlingsmetoder, og vi kan derfor altid tilbyde dig nogle af de bedste, mest effektive og smertefrie behandlinger.

Vores klinikker i Odense

Besøg en af vores to klinikker i Odense

Hos Colosseum Tandlægerne er du altid sikret en behandling af høj kvalitet, uanset om du skal have udført en tandregulering eller en større behandling.

Besøg en af vores to tandklinikker i Odense:

  • Den ene ligger i Kongensgade 54, og du kan kontakte klinikken pĂĄ tlf.: 6611 6701.
  • Vores anden klinik ligger ogsĂĄ i centrum i Slotsgade 18, og du kan fĂĄ kontakt til klinikken ved at ringe pĂĄ tlf.: 6611 9646.

Derudover er du selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi en af klinikkerne og få gode råd om tandpleje.