DIN SUNDHED STARTER I MUNDEN

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en afslappet atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

På vores moderne tandklinik i centrum af Odense er vi et team af tre tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter. Vi har alle høj faglig ekspertise og lang erfaring, men vi også har evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er kodeord for os.

Her på siden kan du tage en tur rundt på klinikken. Her kan du se, hvem vi er, se vores typer af behandlinger og bestille tid til et tandeftersyn.

Læs mere om os

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Odense er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Ny på klinikken? Læs mere her

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avancerede behandling med genopbygning af smil og bid.

Læs mere om Behandlingerne

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Odense er beliggende centralt på Kongensgade 54, 1. sal, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, kan du her se et kort over ledige P-pladser.

Læs mere om transport

Vores Behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Odense dækker vi – ud over det almindelige tandeftersyn – også en række specialopgaver som fx:

  • Almindelig tandpleje – herunder eftersyn og forebyggelse

  • Rodbehandling

  • Plastbehandling

  • Kosmetisk tandpleje – herunder tandblegning og keramiske facader

  • Kroner og broer – inkl. implantatkroner og broer

Læs mere her!

Skal vi finde en tid til dig?

""
1
Skriv dit nummer heryour full name
no-icon
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right