Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Næstved

Flot og moderne tandklinik i centrum af Næstved. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

I øjeblikket skal alle besøgende på klinikken have mundbind eller visir på, men du kan stadig trygt komme til din behandling.

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med hætte, visir og dragt, som er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi har god tid til grundig rengøring.

Med venlig hilsen
Tandlægerne

Din sundhed starter i munden

I 2019 skiftede Tandlægerne Danielsen navn til Colosseum Tandlægerne Næstved. Vi har stadig det samme personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved er uddannelse, efteruddannelse og erfaring nemlig i orden – både hos tandlæger og klinikpersonale.
Vi har stor fokus på at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart besøg på vores klinik.

Derfor har vi på lagt stor vægt på at skabe nogle imødekommende og rolige rammer såvel i venteområdet som i behandlingsrummene. Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge eller klinikassistent.

Vi prioriterer, at der er tid til at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, så du får den information du har brug for.

Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon, 55721836 eller ved at sende os en e-mail på: naestved@colosseumklinikken.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Særpris på tandblegning

Tandblegning er en almindelig og enkel måde at friske farvede og misfarvede tænder op. Vi har alle forskellige forudsætninger for succesfuld blegning af tænderne, men gennem omhyggelig undersøgelse, rådgivning og behandling, opnår du det bedste resultat.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Næstved er beliggende centralt i Kindhestegade, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, finder du nærmeste P-pladser i Rådmandshaven og Danica.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: