Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Næstved

Flot og moderne tandklinik i centrum af Næstved. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

I 2019 skiftede Tandlægerne Danielsen navn til Colosseum Tandlægerne Næstved. Vi har stadig det samme personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved er uddannelse, efteruddannelse og erfaring nemlig i orden – både hos tandlæger og klinikpersonale.
Vi har stor fokus på at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart besøg på vores klinik.

Derfor har vi på lagt stor vægt på at skabe nogle imødekommende og rolige rammer såvel i venteområdet som i behandlingsrummene. Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge eller klinikassistent.

Vi prioriterer, at der er tid til at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, så du får den information du har brug for.

Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon, 55721836 eller ved at sende os en e-mail på: [email protected]

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undgå huller i både tænderne og økonomien. Vores tandforsikring hjælper dig fra dag ét med fuld dækning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Næstved er beliggende centralt i Kindhestegade, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, finder du nærmeste P-pladser i Rådmandshaven og Danica.

Vi støtter Tandsundhed Uden Grænser

Sammen med de øvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med økonomisk hjælp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Se alle vores ledige stillinger

Brænder du for tandlægefaget og vil du gerne arbejde på nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og højteknologisk udstyr? Vi har løbende brug for nye kolleger.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: