Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Næstved

Flot og moderne tandklinik i centrum af Næstved. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver.

På baggrund af Sundhedsstyrelsens skærpede krav i forbindelse med Covid-19, har vi indført yderligere strenge hygiejnetiltag på klinikken. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med hætte, visir og dragt, som også er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi ikke er for mange på klinikken ad gangen, og så vi har god tid til grundig rengøring mellem hver patient.

Vi beder derfor om din forståelse for, at vi har indført et hygiejnetillæg på 95 kr. for alle behandlinger.

Med venlig hilsen

Tandlægerne

Din sundhed starter i munden

I 2019 skiftede Tandlægerne Danielsen navn til Colosseum Tandlægerne Næstved. Vi har stadig det samme personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved er uddannelse, efteruddannelse og erfaring nemlig i orden – både hos tandlæger og klinikpersonale.
Vi har stor fokus på at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart besøg på vores klinik.

Derfor har vi på lagt stor vægt på at skabe nogle imødekommende og rolige rammer såvel i venteområdet som i behandlingsrummene. Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge eller klinikassistent.

Vi prioriterer, at der er tid til at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, så du får den information du har brug for.

Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon, 55721836 eller ved at sende os en e-mail på: naestved@colosseumklinikken.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avancerede behandling med genopbygning af smil og bid.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Næstved er beliggende centralt i Kindhestegade, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, finder du nærmeste P-pladser i Rådmandshaven og Danica.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Næstved dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: