Colosseum Tandlægerne ligger i hjertet af Køge

Hos os handler det om at have hjertet med, når vi behandler dig og dine tænder.

Vi mener at sunde og flotte tænder gennem hele livet har stor indflydelse på din livskvalitet. Vores tilknytning til Colosseum Tandlægerne sikrer et højt uddannelsesniveau, og at vi er på forkant med udviklingen.
Vi er stolte af vores tandklinik og vores arbejde, men vi er også ydmyge, fordi vi ved, at vores arbejde har stor betydning for dig og dine tænder.

Det forpligter naturligvis.

OMSORG, KVALITET og TRYGHED

Vi udfører hver dag omsorgsfulde behandlinger og giver os tid til dig og dine tænder. Det er vigtigt for os, at du får den bedste rådgivning og behandling for at beskytte og vedligeholde dine tænder.

Vi tager ansvaret for dine tænder alvorlig, og vi gør altid vores yderste for, at du kan opleve glæden ved at have sunde tænder hele livet.
Derfor prioriterer vi det forebyggende arbejde meget højt, og alle ved at det er bedre at forebygge end at helbrede.
Det er for os den bedste måde at vise omsorg for dig og dine tænder.

Som én få tandklinikker er vi ISO 9001 certificeret. Certificeringen er din garanti for, at hygiejnestandarden ikke fås bedre, at behandlingerne er
i top og at personalet på klinikken er veluddannet.

For os er det ikke nok at kunne tilbyde alle de nyeste former for tandbehandling. Vi vil gerne kunne tilbyde det bedste, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Det betyder, at vi kan give dig helstøbte behandlingsløsninger, som gør det muligt for dig at
bevare et flot smil igennem livet – eller få det igen, hvis du har mistet det.

Mange kan føle sig utrygge ved at gå til tandlæge. Ja, flertallet af danskere har ligefrem tandlægeskræk. Det er der ikke nogen grund til hos os. Du kan være sikker på, at få en så smertefri behandling som mulig, og vi lægger vægt på, at du kan føle dig tryg ved vores rådgivning, og den behandling vi tilbyder.
Klinikken er indrettet i en indbydende og afslappet atmosfære. Den råder over moderne og avanceret udstyr, og du kan derfor trygt læne dig tilbage i tandlægestolen og gå glad fra din behandling.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Køge er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/