Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Køge

Klinikken holder Påskeferie. Vi er tilbage d. 14. april, hvor vi igen tager imod patienter med behov for akut behandling. I dagene d. 6.-8. april henviser vi til vores gode kolleger hos Colosseum Tandlægerne Herlev. Klik herunder:

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

D. 17. juni skiftede Køge Tandklinik navn til Colosseum Tandlægerne Køge. Vi har stadig det samme imødekommende personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Hos Colosseum Tandlægerne Køge er uddannelse og erfaring i orden – både hos tandlæger og klinikpersonale. Vi har stor fokus på at yde den bedste behandling og den bedste service, og samtidig vil vi gerne give vores patienter et godt og rart besøg på vores klinik.

Derfor har vi på lagt stor vægt på at skabe nogle imødekommende og rolige rammer såvel i venteområdet som i behandlingsrummene. Vi bestræber os på, at du ikke skal vente længe, og når det bliver din tur, bliver du hentet af enten din tandlæge eller klinikassistent.

Vi prioriterer, at der er tid til at undersøge dine tænders tilstand grundigt og til at svare på de spørgsmål du måtte have, så du får den information du har brug for.

Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon 5665 9700, eller ved at sende os en e-mail på: koege@colosseumklinikken.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Køge er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avanceret behandling med genopbygning af smil og bid.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Køge er beliggende i hjertet af Køge på Nørregade 1, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil er der parkeringspladser i Centrum.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige halvårlige tandlægeeftersyn deres primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Køge dækker vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: