Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Østerport

Moderne tandklinik ved Østerport og tæt på Nordhavn.
Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

I 2018 blev Langeliniebroens Tandklinik/Langelinietand til Colosseum Tandlægerne Østerport.

Klinikken er blevet udvidet og renoveret, og fremstår i dag som en stor, moderne klinik i hjertet af Østerbro og tæt på både Nordhavnen St. og Østerport St.

Samarbejdet med Colosseumklinikkerne betyder, at klinikken anvender omfattende digitalt udstyr og altid tilbyder tandbehandling af højeste kvalitet.

Har du tandlægeskræk?

Det skyldes ofte ubehagelige minder helt tilbage fra børnetandplejen.

Hos os får du tålmodighed og forståelse, og vi bestræber os på, at give en god og tryg oplevelse – hver gang!

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for en tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Østerport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undgå huller i både tænderne og økonomien. Vores tandforsikring hjælper dig fra dag ét med fuld dækning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Find vej til klinikken

Colosseum Østerport er beliggende på Østerbro og tæt på Nordhavnen. Vores addresse er Fridtjof Nansens Plads 2 og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil, er der parkeringspladser på vejen lige foran klinikken.

Vi støtter Tandsundhed Uden Grænser

Sammen med de øvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med økonomisk hjælp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Se alle vores ledige stillinger

Brænder du for tandlægefaget og vil du gerne arbejde på nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og højteknologisk udstyr? Vi har løbende brug for nye kolleger.

Vi behandler dig som vi selv ønsker at blive behandlet

Colosseum Tandlægerne Østerport ønsker, at enhver patient skal føle sig velkommen og godt behandlet. Derfor arbejder vi ud fra 4 værdier, som skal sikre at denne ambition opfyldes. Disse 4 værdier er:

  • Tryghed
  • Stolthed
  • Godt humør
  • På forkant