Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Nørreport

Flot og top-moderne tandklinik lige ved Nørreport Station. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

Velkommen hos Colosseum Tandlægerne Nørreport. En top-moderne tandklinik kun 1 minuts gang fra Nørreport Station. Vi tilbyder vores patienter de bedste, mest effektive og smertefrie behandlinger, i nye og flotte lokaler.

I vores daglige arbejde har vi fokus på vores patienters sundhed, og vi rådgiver om sammenhængen mellem at være sund i munden og have et sundt alment helbred.

Alle patienter får ved almindeligt tandeftersyn f.eks. tilbudt parodontose-test, bodyanalyse og kostvejledning, som en del af vores ”Sund Mund, Sund Krop”-kampagne. Læs mere om vores sundhedstilbud her.

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

På udkig efter en tandlæge?

Hos Colosseum Tandlægerne Nørreport er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undgå huller i både tænderne og økonomien. Vores tandforsikring hjælper dig fra dag ét med fuld dækning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Hvem er vi?

Colosseum Tandlægerne Nørreport ligger i Rosenborggade, kun 1 minuts gang fra Nørreport Station. Vi tilbyder alt fra tandeftersyn til kirurgi, protetik og kosmetisk tandpleje – og har desuden mere end 25 års erfaring som parodontose-henvisningspraksis.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Vi støtter TandsundhedUden Grænser

Sammen med de øvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med økonomisk hjælp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Se alle vores ledige stillinger

Brænder du for tandlægefaget og vil du gerne arbejde på nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og højteknologisk udstyr? Vi har løbende brug for nye kolleger.

Ny patient?

Første gang du kommer hos os bruger vi ekstra tid på at lære dig og dine tænder bedst muligt at kende.
Du vil blive modtaget af en af vore tandlæger, og der vil være god tid til at I sammen kan snakke om dine forventninger og behov, og til at du kan lære os at kende, og omvendt.At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.