Colosseum Tandlægerne Taastrup er flyttet til Brøndby

Vi ser frem til at tage imod jer på den nye adresse

Kære patienter.

Colosseum Tandlægerne i Taastrup, og personalet på klinikken, er flyttet til klinikken i Brøndby.

Vores dedikerede personale ser frem til at byde dig velkommen på vores nye adresse, Nygårds Plads 3B, 2605 Brøndby.

Vi har besluttet at samle vores ressourcer og ekspertise ved at flytte til vores klinik i Brøndby, hvor vi sammen med vores kollegaer vil opbygge et endnu større og mere specialiseret team bestående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Denne fusion vil give vores patienter mulighed for en forbedret grad af specialisering og fleksibilitet, når du booker en tid hos os.

Vores fokus forbliver på at levere den høje kvalitet i behandlingen, som du allerede kender fra Colosseum Tandlægerne.

Ved at samle vores tandplejepersonale i Brøndby, kan vi fortsat  sikre at du modtager den bedste tandpleje, når du besøger os.

Vi ser frem til at tage imod dig på vores forbedrede og udvidede klinik i Brøndby.

Personalet i Brøndby byder velkommen

På klinikken i Brøndby ser vi frem til at tage imod både personale og patienter fra klinikken i Taastrup.

Sammenlægningen af de to klinikker betyder at vi kan tilbyde alle vores patienter endnu flere behandlinger og større faglighed, da vi har CBCT-scanner samt tandlæger med ekspertise inden for blandt andet implantologi,  endodonti, kirurgi, ortodonti og protetik.

I Brøndby tilbyder vi alle former for behandlinger. Derfor har klinikken også fungeret som henvisningsklinik for patienter fra blandt andet Taastrup, som nu kan se frem til at modtage alle former for behandlinger, samlet under ét tag.

Det større team betyder også endnu mere faglig sparring, så vi fortsat kan udvikle os og tilbyde vores patienter den bedste service og de bedste behandlinger.

Vi ser frem til at tage imod jer på klinikken i Brøndby!