Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade (shqiptare)

Mirë se vini në klinikën tonë të bukur dhe moderne të dhëmbëve në Kronprinsessegade

Në Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade, edukimi, specializimi dhe përvoja janë në rregull – si tek dentistët ashtu edhe tek stafi i klinikës. Ne vlerësojmë shumë të ofrojmë trajtimin më të mirë dhe shërbimin më të mirë për pacientët tanë, dhe në të njëjtën kohë dëshirojmë të japim një përshtypje pozitive dhe të këndshme. Prandaj, kemi vënë theks në krijuar mjedisin më të këndshëm dhe të shijshëm, si në dhomat e pritjes ashtu edhe në dhomat e trajtimit.

Ne Kronprinsessegade kemi staf që flasin shqip

Ne presim me padurim vizitën tuaj në klinikën tonë, ku nuk do të takoni vetëm staf me aftësi dhe përvojë të lartë në fushën e stomatologjisë. Ne jemi gjithashtu një klinikë që përfaqëson shumë kombësi – dhe kështu mund të udhëzojmë dhe trajtojmë pacientët që ndjejnë vështirësi në të ndjerë të sigurt në trajtimet, ku stafi flasin vetëm danisht. Në mesin e stafit tonë, mund të gjeni dentistë, asistentë klinikës dhe pritës, që flasin gjermanisht, polonisht, indisht, shqip, turqisht dhe / ose rusisht.

Kështu që, mund të jetë në avantazh të tregoni stafit se flisni shqip kur kontaktoni klinikën – dhe pastaj një koleg do të ndihmojë në gjuhën tuaj të preferuar.

Kontaktoni ne numrin e telefonit

+45 3393 4181

Orari i hapjes

E hënë 8:00 – 18:00

E martë 8:00 – 18:00

E mërkurë 8:00 – 18:00

E enjte 8:00 – 18:00

E premte 8:00 – 15:00

E shtunë Mbyllur E dielë Mbyllur

Adresa Colosseum Tandlægerne Kronprinsessegade Kronprinsessegade 46, st., 1306 København K
Kontakt +45 3393 4181

[email protected]