Tandplejer Hellerup

Er du vores nye tandplejer?

Jobtype
Tandplejer 14-16 timer
Tiltrædelse
September
Lokation
Bernstorffsvej 69 A 2900 Hellerup
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Om dig

Du indgår i et stærkt behandlerteam, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af vores hverdag. Du skal være fortrolig med overenskomsten og være ansvarsbevidst. Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, er energisk, en god håndværker og du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter. Du er grundig i diagnostik og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling når der er behov herfor. Du skal være mødestabil og have et højt fagligt engagement og et godt humør

Om os

Vi er en moderne klinik bestående af 3 tandlæger, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter der arbejder på en skøn klinik i Hellerup. Vi ligger 10 minutter væk fra Hellerup station, og klinikken har også parkeringsmuligheder ude foran klinikken.

Udover almindelig tandpleje udfører vi bl.a. implantatbehandlinger, PA-kirurgi, al slags kirurgi, ortodonti, endodonti, samt større rekonstruktioner, og er ligeledes henvisningspraksis indenfor CBCT-scanninger. Vi arbejder med Dental suite og har Trios scanner.

Vi søger en engageret tandplejer på 14-16 timer om ugen, som ønsker at være en del af vores dejlige team og behandle vores søde patienter.

Om Colosseum Tandlægerne

Hovedfokus er at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø. Derudover har Colosseum koncernen fokus på at hjælpe andre. Vi er hovedsponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG) og er gerne behjælpelig, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Desuden kan det nævnes at alt overskud i koncernen går til velgørenhed.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt gerne klinikchef Ena Agic
Ena Agic
92 15 60 38

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.