Tandplejer Aalborg- Barselsvikariat

Spændende tandplejerstilling hos Colosseum Tandlægerne i Aalborg.

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
1.5.2023
Lokation
Vendsysselgade 28, 9000 Aalborg
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Søger du nye udfordringer og trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

En udviklende stilling i et stærkt fagligt miljø, en fantastisk arbejdskultur, dejlige kollegaer og loyale patienter. Stillingen er som udgangspunkt et barselsvikariat fra 1.5.2023

Om dig

Du indgår i et behandlerteam på 5 behandlere, hvor samarbejde og sparringen er en vigtig del af vores hverdag. Samtidig har vi det også rigtig rart med hinanden.

Klinikkens assistenter er meget erfarne og kender klinikken og vores patienter igennem lang tid. Mia, vores søde tandplejer, har travlt. Derfor glæder både vi og vores patienter os os til at byde dig velkommen.

Det er vigtigt for os at du er en god menneskekender, samt at du er omsorgsfuld og energisk. Derudover er det selvfølgelig vigtigt at du er  god til dit håndværk og at du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Du er grundig i din diagnostik, og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling, når der er behov herfor.

Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil er det en fordel for dig, men ellers står vi klar til at lære dig programmet. Du lykkes hos os, hvis du er interesseret i – og byder ind med sparring, er kollegial og social, ser muligheder frem for begrænsninger og er sød og smilende.

Om os

Vi er et team bestående af både tandlæger, tandplejer, mange dygtige klinikassistenter og en klinikkoordinator.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det sociale højt og vi ønsker at kender hinanden rigtig godt. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde, og er ligeledes henvisningspraksis indenfor kirurgi og endodonti.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, med tilbud om sundhedsforsikring, samt fleksible arbejdstider.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikkoordinator Pia Hansen på tlf. 2993 8506 eller mail; [email protected]

Timeantal; 25-32 timer om ugen med en ugentlig fridag. Ønsker du kun deltid er det også muligt.

Opstart; 1.5.2023

Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning og CV bedes sendes til ovenstående mail.

Kontakt

Ved interesse eller spørgsmål til jobbet, kontakt gerne klinikkoordinator Pia Bang Hansen.
Pia Bang Hansen
+45 2993 8506

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.