Tandplejer - Odense C

Tandplejer søges til Odense C

Jobtype
Fleksibelt, men gerne 30-37 timer om ugen
Tiltrædelse
1. februar 2023
Lokation
Slotsgade 18, 5000 Odense
Ansøgningsfrist
Vi afholder samtaler løbende

Søger du nye udfordringer, og trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

En udviklende stilling i et stærkt fagligt miljø, med dejlige kollegaer og loyale patienter. Stillingen er som udgangspunkt tænkt som et barselsvikariat på min. 12 måneder, men med mulighed for forlængelse.

Om dig

Vi er et team bestående af både tandlæger, tandplejer, mange dygtige klinikassistenter, elev, 2 receptionister og 1 klinikchef. Vi arbejder på en stor henvisningsklinik i hjertet af Odense.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det sociale højt. Vi prioriterer faglig sparring højt og finder det vigtigt og givende at afsætte tid til kontinuerlige behandlermøder og personalemøder. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde, og er ligeledes henvisningspraksis indenfor kompliceret endodonti og kirurgi. Din egen aftalebog vil være fyldt op med spændende behandlinger, hvoraf PA vil fylde en stor del.

Vi er fleksible på arbejdstid, men håber du er interesseret i 30-37 timer om ugen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig 😊

Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Derfor ser vi gerne, at man som ansat har lyst til at bidrage til vores ”Good neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde.

Vi er hovedsponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG) og er gerne behjælpelig, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Udover vores lokale indsatser går vores overskud via vores ejer til velgørenhed.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, eller har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Katrine Jørgensen på tlf. 4047 9646 eller mail; [email protected]

Timeantal; Deltid/fuldtid – det aftales med dig.

Opstart; Gerne 1. februar 2023

Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning og CV bedes sendes til ovenstående mail.

Kontakt

Har ovenstående din interesse og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Katrine Jørgensen
Katrine Jørgensen
4047 9646

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.