Tandplejer søges til Kongensgade  

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
Opstart ønskes 1. februar eller snarest derefter
Lokation
Odense, Kongensgade
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Søger du som tandplejer en stilling hvor du kan udvikle dine faglige kompetencer og udføre behandlinger der vil give dig et nyt friskt pust i din hverdag?  

Vi har stillingen til dig! 

Om dig 

Du er ansvarsbevidst og lærelysten – dette hvad enten du har mange års erfaring eller måske er nyuddannet. Du er engageret og har lyst til at tage en stor rolle i relationen til vores mange søde patienter.   

  • Du er grundig i din diagnostik og føler dig gerne komfortabel med behandlingsplanlægning 
  • Du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag, kan vælge den, for dem, bedst mulige behandling   
  • Du har let til smil, er omsorgsfuld og har en god forståelse for patienter med tandlægeskræk  
  • Du har gerne et par års erfaring – dette er dog blot et ønske  

Vi tilbyder 

Du vil blive en del af et rigtig stærkt team som har et fantastisk sammenhold og hvor vi alle har et ønske om levere vores bedste – som et hold.  

  • Dygtige, erfarne og mødestabile kollegaer  
  • Gode muligheder for efteruddannelse og kursusaktivitet  
  • Gode personaleforhold og tilbud om en god sundhedsforsikring  

Om os 

Vi er et velfungerende team bestående af 3 tandlæger, dig som tandplejer, 3 erfarne klinikassistenter, 1 klinikassistentelev, 1 receptionist og 1 klinikchef.  

Vores hovedfokus er vores medarbejdere. Det er det fordi vores medarbejdere er vores vigtigste styrke og vi tror på vi lykkedes bedst, hvis vores medarbejdere trives og færdes i et sundt arbejdsmiljø. Vi prioriterer hinanden og vores gode relationer. Vores høje og stabile medarbejdertilfredshed på 98% vidner om et godt samarbejde og fungerer som en drivfaktor til at opretholde alle vores gode vaner i relationerne til hinanden.   

Vores fokus inden for det faglige område er at tilbyde omfattende tandpleje og behandlinger med et stærkt fokus på at opretholde både mundens sundhed og æstetik. Vi udfører langt de fleste tandbehandlinger af æstetisk og funktionel karakter.  

Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil er det en fordel, men ellers står vi klar til at lære dig programmet. 

Har du lyst til at høre mere om hvad det er vi tilbyder som tandplejer hos os, så vil vi håbe at høre fra dig!  

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Marianne Paaske.
Marianne Paaske
43140182

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.