Tandplejer søges til vores super dynamiske klinik i Ballerup

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
Hurtigst muligt
Lokation
Stillingen er i vores klinik i Ballerup
Ansøgningsfrist
Vi afholder løbende samtaler

Vi søger lige nu en dygtig, engageret og empatisk tandplejer, der sætter en ære i at alle patienter har en fantastisk oplevelse når de besøger os.

Vi forventer af dig at du er grundig i diagnostik og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandbehandling, når der er behov herfor.

Du skal være mødestabil og have et højt fagligt engagement og en stor portion humor.

Om os

Vi er stor klinik med 4 tandlæger, 2 tandplejere, 3 klinikassistenter, 1 klinikassistentelev, 1 receptionist, og1 klinkkoordinator.

Vi arbejder sammen som et stærkt “superteam”, hvor vi især prioriterer faglig sparring og det sociale meget højt. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Vi holder til i meget moderne omgivelser.

Om Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre.

Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling.

Colosseum Tandlægerne er i 2022 certificeret som “A great place to work“. Det at gå på arbejde skal have et formål og give mening. Derfor er vi utrolig glade for, at medarbejderne hos Colosseum er stolte af deres arbejde og føler, at de gør en forskel for både patienter og samfundet.

 

 

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte klinikleder Rikke Geertsen.
Rikke Geertsen

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.