Tandplejer Slotsgade- Barselsvikariat

Vi søger en tandplejer, til et barselsvikariat på 7 måneder, med mulighed for forlængelse.  

Jobtype
Tandplejer- Vikariat
Tiltrædelse
Efter aftale med dig
Lokation
Slotsgade 18, 5000 Odense
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Om dig

Du indgår i et behandlerteam på 8 behandlere, hvor samarbejde og sparringen er en vigtig del af vores hverdag. Klinikkens assistenter er meget erfarne og kender klinikken og vores patienter igennem lang tid.

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, er energisk, en god håndværker og du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Du er grundig i din diagnostik, og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling når der er behov herfor.

Om du er en erfaren tandplejer der søger nye ”munde” at behandle, om du er nyuddannet, eller med få år i tand-bagagen, så står hele teamet klar til at hjælpe dig godt i gang.

Om os

Vi er et team bestående af både tandlæger, tandplejer, mange dygtige klinikassistenter, elev, 2 receptionister og 1 klinikchef. Vi arbejder på en stor henvisningsklinik i hjertet af Odense.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det sociale højt. Vi prioriterer faglig sparring højt og finder det vigtigt og givende at afsætte tid til kontinuerlige behandlermøder og personalemøder. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde, og er ligeledes henvisningspraksis indenfor kompliceret endodonti og kirurgi.

Vi er fleksible på arbejdstid, og stillingen kan være på imellem 2-5 dage om ugen.

Vi glæder os rigtig meget til at møde dig 😊

Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Derfor ser vi gerne, at man som ansat har lyst til at bidrage til vores ”Good neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde.

Vi er sponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG) og er gerne behjælpelig, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Udover vores lokale indsatser går vores overskud via vores ejer til velgørenhed

Kontakt

Har ovenstående din interesse, eller har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikchef Katrine Jørgensen på tlf. 4047 9646 eller mail; [email protected]

Timeantal; Deltid/fuldtid – det aftales med dig.

Opstart; Efter aftale med dig.

Vi indkalder løbende til samtale.

Ansøgning og CV bedes sendes til ovenstående mail.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt da klinikchef Katrine Jørgensen
Katrine Jørgensen
+4540479646

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.