Tandplejer Næstved

Tandplejer til Colosseum Tandlægerne i Næstved

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
Efter aftale med dig
Lokation
Kindhestegade 2, 1. sal, 4700 Næstved
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Søger du nye udfordringer, og trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord? Så kan du meget vel være vores nye tandplejer-kollega.

En udviklende stilling i et stærkt, fagligt miljø med en fantastisk arbejdskultur, dejlige kollegaer og loyale patienter. 

Du indgår i et behandlerteam på 6 behandlere, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af vores hverdag. Klinikkens assistenter er meget erfarne, og kender klinikken og vores patienter igennem lang tid. Vores tandplejere har travlt, og både vi og vores patienter glæder os til at byde dig velkommen.

Om dig

Vi leder efter dig som er:

  • en god menneskekender
  • omsorgsfuld
  • frisk og energisk
  • en god håndværker
  • grundig i sin diagnosticering

Du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst for dem. Du forstår vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling, når der er behov herfor.

Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil er det en fordel for dig, men ellers står vi klar til at lære dig programmet. Du lykkes hos os, hvis du er interesseret i – og byder ind med sparring, er kollegial og social, ser muligheder frem for begrænsninger og er sød og smilende.

Om os

Vi er et team bestående af både tandlæger, tandplejere, mange dygtige klinikassistenter og en klinikkoordinator. Vi er beliggende i hjertet af Næstved.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet, og vægter det sociale højt. Vi ønsker at kende hinanden rigtig godt. Vi prioriterer faglig sparring, og finder det vigtigt og givende at afsætte tid til kontinuerlige behandlermøder og personalemøder. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde.

Vi tilbyder gode løn og personaleforhold, med tilbud om sundhedsforsikring samt fleksible arbejdstider.

Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling samt vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre.

Vi er hovedsponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG), og er gerne behjælpelige, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Udover vores lokale indsatser går vores overskud via vores ejer til velgørenhed.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål kontakt klinikleder Kathrine Ravn
Kathrine Ravn
+45 26 66 15 83

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.