Tandplejer søges til Holbæk

Tandplejer søges til Colosseum Tandlægerne Holbæk

Jobtype
Tandplejer
Tiltrædelse
Snarest muligt
Lokation
Ahlgade 50, 4300 Holbæk
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Søger du nye udfordringer og ønsker du at arbejde på en klinik hvor personalet sætter faglighed og teamspirit højt, er dette en stor mulighed for at blive en del af et spændende samarbejde

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er en holdspiller og at du har en positiv tilgang til dine kollegaer og
ikke mindst vores patienter.

  • Du skal være fortrolig med overenskomsten og være ansvarsbevidst.
  • Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, er energisk, en god håndværker og du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter.
  • Du er grundig i diagnostik og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling når der er behov herfor.
  • Du er smilende, har en god energi og er mødestabil.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et fantastisk team som har et tæt sammenhold og et godt arbejdsmiljø

  • Gode personaleforhold samt tilbud om sundhedsforsikring
  • Dygtige, mødestabile og omsorgsfulde kollegaer
  • Stabile patienter
  • Fagligt stærkt behandlerteam, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af vores
    hverdag.

I Colosseum er det vigtigt for os at vores medarbejdere løbende udvikler sig og holder sig opdateret på nyeste viden og processer. Derfor tilbyder vi også både interne såvel som eksterne kursusaktiviteter

Om os

Vi er en stor klinik med 4 tandlæger, 1 tandplejer, 4 klinikassistenter, 1 klinikassistentelev, 1 receptionister og 1 klinikkoordinator der arbejder på en skøn klinik beliggende midt i Holbæk centrum. Og med kort afstand til offentligt transport.

Samarbejde og sparring er en stor og meget vigtig del af vores hverdag og vi prioriterer gode relationer til hinanden og ikke mindst vores patienter.
På grund af travlhed søger vi en sød, flexibel, erfaren og engageret tandplejer, som ønsker at være en del af vores team.

Vi anvender Dental Suite, Romexis og aftrykstagning med Trios og har du kendskab hertil er det en fordel, men ellers står vi klar til at lære dig programmerne.

Om Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling.

Kontakt

Ved interesse og eventuelle spørgsmål kontakt gerne klinikkoordinator Tikkie Møller
Tikkie Møller
+45 92 15 64 05

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.