Tandplejer søges til Herlev

Tandplejer til flot og moderne klinik i Herlev

Jobtype
Tandplejer 16-25 timer
Tiltrædelse
1.12.23
Lokation
Herlev Bygade 30, 1sal, 2730 Herlev
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Søger du nye udfordringer og trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj ” faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord?

Er du en stærk kommunikator og menneskekender, som med professionel og tillidsvækkende udstråling får patienter til at føle sig trygge og velinformerede? Så er du måske vores nye tandplejer?

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er omsorgsfuld, energisk og en god håndværker. Samtidig sætter du en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den bedst mulige behandling. Du er grundig i din diagnostik, og kender til vigtigheden af, at patienterne henvises videre til tandlægebehandling, når der er behov herfor.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Selvstændigt kan udføre alm. tandplejearbejde.
  • Er i stand til at overskue længere behandlingsforløb.
  • Kan føre en sufficient journal og skriver og taler korrekt dansk.
  • Kan beskrive røntgenbilleder.
  • Agerer professionelt både internt og over for patienterne.
  • Har erfaring med Dental Suite (det er en fordel, men ikke et krav).

 

Om klinikken

Colosseum Tandlægerne Herlev er én af landets største og mest moderne klinikker. Klinikken er beliggende i Herlev centrum og har 12 klinikrum, Panorama-røntgen, CBCT og Trios-scannere til rådighed. Vores team består af 7 tandlæger, 3 tandplejere og 6 klinikassistenter, 2 elever, 2 receptionister, samt 1 klinik koordinator. Vi har opbygget en henvisningsfunktion og modtager henvisninger til bl.a. implantatbehandling, avanceret kirurgi, endodonti, tandregulering med Invisalign og oral rehabilitering.

Som team har vi fokus på fællesskabet og vi løfter i flok. Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, som er en stor del af vores kultur. Derfor afsætter vi også tid til behandlermøder og personalemøder. Vi har desuden et ønske om, at vores behandlere løbende udvikler sig fagligt og med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambition at tilbyde adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse. Vi tilbyder gode løn-og personaleforhold, samt tilbud om sundhedsforsikring.

 

Læs om klinikken

colosseumtand.dk/herlev

Læs om Jacobs Foundation

jacobsfoundation.org

 

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt klinikkoordinator Camilla Lauge
Camilla Lauge

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.