Er du vores nye tandlæge?

Vi søger en tandlæge til vores moderne klinik i Hellerup

Jobtype
Tandlæge 20-24 timer
Tiltrædelse
Efter aftale med dig
Lokation
Bernstorffsvej 69A, 2900 Hellerup
Ansøgningsfrist
Samtaler holdes løbende

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, energisk, omhyggelig, og at du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et samlet grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Stillingen indebærer, at du har kendskab til større behandlingsplanlægning, er grundig i din diagnostik, og har lyst til udvikling. Vi forestiller os, at du har nogle års erfaring som udøvende tandlæge i privat praksis. Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil, er det en fordel.

Om os

Vi er en moderne klinik bestående af 3 tandlæger, 1 tandplejer og 3 klinikassistenter der arbejder på en skøn klinik i Hellerup. Vi ligger 10 minutter væk fra Hellerup station, og klinikken har også parkeringsmuligheder ude foran klinikken. Vi udfører alt fra almindelig tandpleje til implantatbehandlinger, PA-kirurgi, al slags kirurgi, ortodonti, endodonti, samt større rekonstruktioner, og er ligeledes henvisningspraksis indenfor CBCT-scanninger. Vi arbejder med Dental suite og har Trios scanner. Vi søger en engageret tandlæge på 20-24 timer om ugen, som ønsker at være en del af vores dejlige team og behandle vores søde patienter.

Om Colosseum Tandlægerne

Hovedfokus er at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø. Derudover har Colosseum koncernen fokus på at hjælpe andre. Vi er hovedsponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG) og er gerne behjælpelig, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Desuden kan det nævnes at alt overskud i koncernen går til velgørenhed.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt klinikleder Ena Agic

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.