Tandlæge, Esbjerg

Kære Tandlæge… Vi søger nu en kollega til vores store og flotte klinik i Esbjerg – måske er du den vi leder efter?

Jobtype
Tandlæge deltid, fuldtid
Tiltrædelse
Snarest muligt, venter på den rette kandidat
Lokation
Colosseum Tandlægerne Esbjerg, Borgergade 21, 6700 Esbjerg
Ansøgningsfrist
Snarest muligt, samtaler afholdes løbende

Om os

Vi er et velfungerende team bestående af en masse dygtige og erfarne behandlere og klinikassistenter, vi har det sjovt sammen og så er vi vilde med at levere kvalitetsbehandlinger til vores mange søde patienter.

Vores dagligdag tilbringer vi på en stor og topmoderne klinik, beliggende centralt i Esbjerg. Klinikken har alt hvad hjertet kan begære for en kvalitetsbevidst tandlæge, herunder CBCT, OTP, Trios 3Shape-scanner, mikroskop og meget mere. Vi har ikke kun det tekniske udstyr i orden! Vi vil også vove at påstå, at vi har nogle af de dygtigste og mest engagerede assistenter, der alle er med på at tage behandlingen, servicen og kvaliteten til næste niveau. Med andre ord – du vil ikke komme til at mangle noget.

Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi sørger for at der altid er plads til et smil og et grin.

Vi ønsker at levere den bedst mulige behandling til vores patienter og netop derfor har vi sat barren for det faglige niveau højt. Dette betyder også at din hverdag vil være varierende og med en masse spændende behandlinger i din aftalebog.

Vi tilbyder stort set alle former for tandbehandling, hvorfor der er mange gode muligheder for at du kan arbejde med – og udvikle dig i netop den retning du ønsker at bevæge dig.

Vi ønsker at du fastholder din faglige udvikling, og med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambitionen at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande, adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse. Læs mere her: https://academy.colosseumdental.com

 

Hvis du…

Kan se dig selv være en del af ovenstående og har lyst til at høre mere, vil vi meget gerne møde dig og høre mere om dine kompetencer, ønsker og tanker.

Vi vil håbe at høre fra dig!

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt gerne klinikchef Anni Lambertsen
Anni Lambertsen

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.