Vi mangler dig som ønsker at udvikle dig på en klinik hvor høj faglighed, medansvar og gode kollegaer er nøgleord.

Tandlæge til Colosseum Aalborg

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
1. maj 2023, eller efter aftale
Lokation
Stillingen er i vores klinik i Aalborg
Ansøgningsfrist
Vi afholder løbende samtaler

Vi tilbyder en stilling i et stærkt fagligt miljø, med gode kollegaer og mange loyale patienter. Klinikken er desuden henvisningspraksis i kirurgi.

Om dig

Du indgår i et behandlerteam med både tandlæger og tandplejer, hvor samarbejde og sparringen er en vigtig del af vores hverdag. Klinikkens assistenter er meget erfarne og kender klinikken og vores patienter igennem mange år. Vores aftalebøger er fyldt op med mange spændende behandlinger, da vi dagligt får en del nye patienter grundet klinikkens gode omdømme.

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, energisk, en god håndværker og at du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Du er grundig i din diagnostik, og er du nyuddannet har du en naturlig interesse for at blive den bedste tandlæge.

Om du er nyuddannet eller erfaren er ikke vigtigt for os

Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang. Du lykkes hos os, hvis du er interesseret i – og byder ind med sparring, er fagligt dygtig og selvkritisk, er kollegial og social, ser muligheder frem for begrænsninger og er sød og smilende.

Er du nyuddannet og ønsker at tage din JUS samtidig med din ansættelse hos os, så hjælper vi selvfølgelig med at skabe kontakt til de kommunale klinikker i området, som vi i øvrigt har et rigtigt godt samarbejde med.

 

Om os

Vi er et team bestående af både tandlæger, specialtandlæge, tandplejer, klinikassistenter, elev og klinikkoordinator. Vi er beliggende i Aalborg, og har parkering og offentlig transport lige uden for døren.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Pr. 1.10-2021 blev vi en del af Colosseum Tandlægerne.

Vi har fokus på fællesskabet og vægter det faglige og sociale. Vi prioriterer faglig sparring og finder det vigtigt og givende at afsætte tid til kontinuerlige behandlermøder og personalemøder. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde, og prioriterer kontinuerlig efteruddannelse.

Er du tandlæge med få år i bagagen, har vi i Colosseum et ”young professional” forløb.

Her får du tilbudt en individuel udviklingsplan, flere årlige (gratis) kurser med både interne og eksterne undervisere, og et socialt forum med andre yngre tandlæger der ønsker at videreudvikle sig og sparre med gode kolleger.

Derudover tilbyder vi både online og ”on location” kurser på Colosseum Academy, vores topmoderne uddannelsescenter i Oslo. Se mere her; https://academy.colosseumdental.com

Vi har naturligvis gode løn og personaleforhold, med tilbud om sundhedsforsikring, samt fleksible arbejdstider.

Timeantal aftaler vi sammen med dig – men gerne 2-4 dage om ugen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikkoordinator
Pia Bang Hansen
2993 8506

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.