Ledig stilling i Sønderborg

Tandlæge søges til moderne klinik

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
August 2024
Lokation
Perlegade 30, 6400 Sønderborg
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Om stillingen
Vi søger en tandlæge til vores flotte klinik i centrum af Sønderborg. Klinikken har et godt omdømme med mange søde og rare patienter. Du vil overtage en veletableret stilling. Vi har tilgang af nye patienter og har derfor en travl hverdag. Vi bruger Dental Suite og digital skanning/Trios på klinikken.

Du vil opleve, at vi prioriterer at vores tandplejere varetager alle FU’er og PA-behandlinger, så du som tandlæge kan fokusere på at levere høj kvalitet på alle tandlægerelevante behandlinger.

Om os
Vi er et velfungerende team bestående af fire tandlæger, en tandplejer, en kirurg, tre klinikassistenter, en elev, en receptionist og en klinikkoordinator, som alle glæder sig til at tage imod dig som ny kollega og sparringspartner. Vi løfter i flok og har fokus på fællesskabet, hvor vi også vægter det sociale meget højt.

Vi tilbyder gode løn og personaleforhold, og vores arbejdstider er familievenlige. Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø.

Vi afholder faste behandlermøder og personalemøder.

Om dig
Du vil indgå i et behandlerteam på fem behandlere, hvor sparring er en vigtig del af vores kultur. Du er en god menneskekender, omsorgsfuld, energisk, leverer høj kvalitet og du prioriterer at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den rigtige behandling. Du er grundig i din diagnostik, røntgenbeskrivelse og journalføring, og du sætter en ære i at lave den bedst mulige behandling hver gang. Du er en teamplayer og søger det gode og konstruktive samarbejde med såvel patienter som kollegaer.

Du kan være en erfaren tandlæge, der ønsker nye udfordringer, eller du kan være nyuddannet. Vi står klar til at hjælpe dig godt i gang og tage godt imod dig.

Vi tilbyder
En spændende stilling på en flot klinik, der anvender det nyeste og mest moderne udstyr. Vi ønsker, at du løbende udvikler dig fagligt, og med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambitionen at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande, adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse. Derudover får du hos os et professionelt netværk af ligesindede behandlere – både i Danmark og internationalt. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer samt sundhedsforsikring.

Om Colosseum Tandlægerne
Først og fremmest er vores målsætning altid at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, samtidig med, at vores ansatte oplever en god og moderne arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi er fælles om at hjælpe andre.

Velgørenhed er en vigtig del af vores DNA. Via vores ”Good  Neighbour”-program søger vi aktivt at hjælpe trængende i lokalområdet, og som hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er vi gerne behjælpelige, hvis du ønsker at deltage i dentalmissioner i udlandet.

Overskuddet fra Colosseums 300 europæiske tandklinikker går til vores ejer Jacobs AG, der hvert år giver sit fulde udbytte til den velgørende fond Jacobs Foundation. Fonden har til formål at forbedre vilkår for læring, udvikling og uddannelse for børn og unge i hele verden.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte klinikleder:
Vera Gjelstrup
61 67 68 42

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.