Tandlæge søges til vores unikke team i Vejle

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
januar 2024
Lokation
Vejle
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Sjældent udbudt stilling, til dig der brænder for god tandpleje og har interesse for det kirurgiske.

Vi tilbyder dig en stilling i et stærkt fagligt miljø, med en fantastisk arbejdskultur, dejlige kollegaer og loyale patienter. 

Om dig

Du indgår i et stærkt behandlerteam med tandlæger og tandplejere, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af hverdagen. Klinikkens assistenter er meget erfarne og kender klinikken og vores patienter igennem mange år.

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, udadvendt, energisk og en god håndværker, samt at du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Vi lægger vægt på, at du er grundig i din diagnostik og har kendskab til større behandlingsplanlægning. Har du erfaring med og interesse for kirurgi, er det en fordel.

Vi forestiller os, at du er en tandlæge med nogle år i bagagen som udøvende tandlæge i privat praksis. Du lykkedes hos os, hvis du byder ind med sparring, er fagligt dygtig og selvkritisk, er kollegial og social. Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil, er det en fordel for dig, men ellers står vi klar til at lære dig programmet.

Om os

Vi er et team bestående af 7 tandlæger og 5 tandplejere samt flere erfarne klinikassistenter, receptionister og en klinikchef. Vi arbejder på en større klinik i hjertet af Vejle.

Vi er et velfungerende team, der tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det faglige og sociale højt. Vi prioriterer faglig sparring og finder det vigtigt og givende at afsætte tid til behandlermøder og personalemøder. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp. Vi søger sjældent personale og gør meget ud af, at finde den rette til vores team, så du får lyst til at være hos os i mange år frem.

Klinikken tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde, og prioriterer kontinuerlig efteruddannelse. Derudover tager vi imod henvisninger for kompliceret endodonti, apnø patienter, Invisalign og kirurgi.

Colosseum Tandlægerne

Vi er sponsor for Tandsundhed uden grænser (TUG) og er gerne behjælpelig, hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Udover vores lokale indsatser går vores overskud via vores ejer – den familieejede fond Jacobs Foundation – til velgørenhed i mindre bemidlede lande.

Vi har et ønske om, at du løbende udvikler dig fagligt, og med etableringen af Colosseum Academyhttps://academy.colosseumdental.com, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambition at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse.

Til vores yngre tandlæger har vi vores eget uddannelsesprogram ”young professionals”, hvor du mødes med andre tandlæger flere gange årligt.

Vores medarbejdsertilfredshed er i top, og alle vores klinikker er GPTW certificeret.

Læs også gerne vores årsrapport her.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Louise Kring på tlf. 60630208 eller mail; [email protected]

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Louise Kring
Louise Kring
60630208

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.