Ledig stilling i Slotsgade, Odense

Tandlæge til fast etableret stilling

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
1. maj 2024 eller efter aftale med dig
Lokation
Slotsgade 18, 2. sal, 5000 Odense
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Spændende tandlægestilling hos Colosseum Tandlægerne Slotsgade

Søger du nye udfordringer? Trives du i en spændende og udviklende hverdag, hvor høj faglighed og gode, erfarne kollegaer er nøgleord? Så kan du meget vel være vores nye kollega.

Hos Colosseum Tandlægerne Slotsgade i Odense tilbyder vi en etableret stilling i et stærkt fagligt miljø med dejlige kollegaer og loyale, stabile patienter. Vores nuværende tandlæge har fået job tæt på sin bopæl, og det vil være hendes stilling du skal overtage.

Om dig
Du indgår i et behandlerteam af erfarne tandlæger og tandplejere, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af vores hverdag. Klinikkens assistenter er meget erfarne, og kender klinikken og vores patienter igennem lang tid. Vi har travlt, og både vi og vores patienter glæder os til at byde dig velkommen.

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, omsorgsfuld, energisk og en god håndværker. Du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Du er grundig i din diagnostik, og du kender til vigtigheden af at patienterne henvises videre til specialbehandling, når der er behov herfor.

Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil er det en fordel, men ellers står vi selvfølgelig klar til at lære dig systemet.

Du lykkes hos os, hvis du har interesse for, samt byder ind med sparring. Du er kollegial og social, og du ser muligheder frem for begrænsninger. Som kollega og tandlæge er du desuden sød og smilende.

Om os
Vi er et team bestående af både erfarne tandlæger, tandplejere, klinikassistenter samt fagleder og klinikleder. Ledelsen er nærværende og til stede på klinikken.

Vi er et velfungerende team, der alle tager ansvar og løfter i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det sociale højt. Vi ønsker at kende hinanden rigtig godt, og vi prioriterer faglig sparring. For os er det vigtigt og givende, at afsætte tid til kontinuerlige behandlermøder, månedsmøder og personalemøder. Som team er det vigtigt, at hverdagen er præget af et tæt, tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp.

Vi tilbyder gode løn-, kursus- og personaleforhold med tilbud om sundhedsforsikring, samt fleksible arbejdstider. Du får din egen klinik og en sød og erfaren klinikassistent.

Vi tilbyder gratis uddannelsesforløb (Young professionals), samt tilbud om mentorforløb med en erfaren tandlæge hvis behov herfor.

Vi er en henvisningspraksis i kirurgi og endodonti, og har sammen med vores tandplejere stort fokus på PA og behandling heraf.

Colosseum Tandlægerne
Vi er en del af Colosseum Tandlægerne, og vores overskud går til Jacobs Foundation, som er én af verdens førende fonde inden for velgørenhed, der er dedikeret til udvikling af børn og unge på globalt plan. Læs mere HER

Great Place to Work
Vi er stolte over, at Colosseum Tandlægerne i 2023 er blevet en certificeret Great Place to Work tandlægekæde. 400 medarbejdere fra vores 30 tandlægeklinikker har deltaget i den årlige trivselsmåling. Dette kan du læse meget mere om HER

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikleder Katrine Jørgensen
Katrine Jørgensen
40479646

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.