Ledig stilling hos Colosseum Tandlægerne i Slagelse

Erfaren Tandlæge Søges til moderne klinik

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
01.09.24
Lokation
Smedegade 2A, 4200 Slagelse
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Er du vores nye, erfarne tandlæge?

Søger du en stabil og tryg hverdag i en moderne klinik? Ønsker du at arbejde i et miljø, hvor din modenhed, grundighed og evne til at skabe gode patientrelationer værdsættes? Så er du måske vores nye kollega hos Colosseum Tandlægerne Slagelse.

Om stillingen
Vi tilbyder en fast stilling på 28 timer i vores moderne klinik med 9 store og lækre behandlerrum. Hos os bliver du en del af et erfarent behandlerteam, der værdsætter faglig sparring og konstant udvikling. Vores klinik er kendt for sin høje standard og er udstyret med det nyeste udstyr, hvilket sikrer optimale arbejdsforhold for dig og dine kollegaer. Vi har et godt inflow af nye patienter, ofte med komplekse behandlingsbehov, hvorfor overblik og god patientvenlig kommunikation er nøgleord.

Om dig
Vi søger en selvstændig tandlæge med stor modenhed og en grundig tilgang til både diagnostik og behandlinger. Du har et godt overblik over behandlingsforløb og formår at skabe tryghed og tillid hos dine patienter gennem din empatiske og professionelle tilgang. Som en god kollega bidrager du til et positivt arbejdsmiljø og er altid klar til at dele din viden og erfaring med resten af teamet.

Dine kvalifikationer:

  • Erfaring som tandlæge (min. 2 år)
  • Evnen til at skabe gode relationer til patienter og kollegaer
  • En grundig og systematisk tilgang til dit arbejde
  • Ønsker en glad hverdag med patienter og gode relationer i fokus
  • Kan arbejde på en større klinik med mange skønne kolleger
  • Erfaring med Dental Suite er en fordel, men ikke et krav – vi sørger for nødvendig oplæring

Om os
Hos Colosseum Tandlægerne Slagelse bliver du en del af et stærkt og engageret team bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter, en elev, en partnertandlæge og en klinikleder. Vi arbejder tæt sammen i et miljø, hvor faglig sparring og kontinuerlig udvikling er i højsædet. Vi vægter det sociale sammenhold højt og sørger for, at alle medarbejdere føler sig værdsatte og inkluderede.

Vi bruger CBCT, Trios, Romexis og laver en del Invisalign og forskellig kirurgi. Dine sparringsmuligheder med dine kolleger er derfor gode og stærke.

Vi tilbyder konkurrencedygtige løn- og personaleforhold, sundhedsforsikring og fleksible arbejdstider. Derudover tilbyder vi flere gratis kurser og uddannelsesmuligheder i løbet af året, så vi sikrer, at din udvikling aldrig går i stå. Se mere her

Om Colosseum Tandlægerne
Vores primære fokus, næstefter at yde vores patienter den bedst mulige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling. Se mere om vores velgørende projekter HER. Colosseum Tandlægerne er Great Place to Work certificeret – det kan du læse mere om HER.

Colosseum Dental Group er Europas førende udbyder af tandlægeydelser. Koncernen har over 4.500 ansatte fordelt på mere end 300 tandlægeklinikker i 8 lande. Klinikkerne omsætter til sammen for DKK 3 mia. Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, et globalt, professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Med sine investeringer i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA har Jacobs Holding engageret sig langsigtet i tandlægebranchen. 100% af det økonomiske udbytte i Jacobs Holding går til velgørende formål via velgørenhedsorganisationen Jacobs Foundation, der støtter forskning i børn og unges udvikling på globalt plan.

Kontakt

Lyder dette som noget for dig? Så glæder vi os til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores team i Slagelse. For mere om stillingen kontakt da regionsdirektør Kristina.
Kristina Mattebjerg
58531414

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.