Ledig stilling i Odense C

Tandlæge søges til veletableret klinik i Kongensgade

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
Snarest eller efter aftale med dig
Lokation
Kongensgade 54, 5000 Odense C
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

TANDLÆGE SØGES TIL HYGGELIG OG CENTRALT BELLIGGENDE KLINIK I ODENSE C

 

Vi søger en tandlæge med en alsidig behandlingsprofil til en veletableret stilling. Vi bruger Dental Suite og digital skanning/Trios på klinikken.

Du vil opleve, at de fleste FU’er og PA-behandlinger varetages af vores tandplejer, så du som tandlæge kan fokusere på at levere høj kvalitet på alle tandlægerelevante behandlinger.

Om os
Vi er et velfungerende team bestående af 3 tandlæger, 1 tandplejere, 3 klinikassistenter, 1 elev, 1 receptionist og 1 klinikleder, som alle glæder sig til at tage imod dig som ny kollega og sparringspartner. Vi løfter i flok og har fokus på sammenhold og fællesskab, hvor vi også vægter det sociale højt.

Om dig
Du vil indgå i et behandlerteam på 4 behandlere, hvor sparring er en vigtig del af vores kultur. Du er en god menneskekender, omsorgsfuld, energisk, leverer høj kvalitet, og du prioriterer at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den rigtige behandling.

Du er grundig i din diagnostik, røntgenbeskrivelse og journalføring, og du sætter en ære i at lave den bedst mulige behandling hver gang. Du er en teamplayer og søger det gode og konstruktive samarbejde med patienter såvel som kollegaer. Vi søger en tandlæge med gerne et par års erfaring, og har du erfaring med eller interesse for kirurgi og implantologi, er det et plus, men ikke et krav.

Vi tilbyder
En spændende stilling på en hyggelig klinik, der anvender det nyeste og mest moderne udstyr. Vores personaleforhold er i orden, og vores arbejdstider er familievenlige. Det er vigtigt for, at vores hverdag er præget af tæt tværfagligt samarbejde og godt kollegaskab, hvorfor vi afholder faste behandler- og personalemøder.

Vi ønsker, at du løbende udvikler dig fagligt. Med etableringen af Colosseum Academy (et topmoderne uddannelsescenter i Oslo) er det vores ambition at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse. Derudover får du hos os et professionelt netværk af ligesindede behandlere både i Danmark og internationalt.

Om Colosseum Tandlægerne
Først og fremmest er vores målsætning altid at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling. Samtidig ønsker vi, at vores ansatte oplever en god og moderne arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi er fælles om at hjælpe andre. Velgørenhed er en grundlæggende del af vores DNA. Via vores ”Good Neighbour”-program søger vi aktivt at hjælpe trængende i lokalområdet, og som hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er vi gerne behjælpelige, hvis du ønsker at deltage i dentalmissioner i udlandet.

Overskuddet fra Colosseums 550 europæiske tandklinikker går til vores ejer Jacobs AG, der hvert år giver sit fulde udbytte til den velgørende fond Jacobs Foundation. Fonden har til formål at forbedre vilkår for læring, udvikling og uddannelse for børn og unge i hele verden.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte klinikleder
Marianne Paaske
43 14 01 82

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.