Er du vores nye tandlæge?

Vi søger en tandlæge til vores moderne klinik på Nørreport

Jobtype
Tandlæge (deltid)
Tiltrædelse
Snarest eller efter aftale med dig
Lokation
Rosenborggade 3, 2. sal, 1130 København
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Vi søger en ny kollega

 

I vores travle tandlægepraksis står vi over for en ændring, da vores værdsatte tandlæge går på pension. Vi søger derfor en erfaren og fleksibel tandlæge, som brænder for sit fag og har minimum 5 års erfaring. Vi leder efter en tandlæge, der har stor passion inden for faget og som har lyst til at sidde i en stilling på 12-14 timer.

Udover den nødvendige erfaring og ekspertise, vil særlige specialkompetencer være en fordel. Dette kan inkludere alt fra avanceret protetik og kirurgi til avancerede endodontiske behandlinger eller kosmetisk tandpleje. Vi er åbne over for en bred vifte af specialiseringer, så længe kandidaten kan demonstrere dygtighed og engagement.

Hvis du er en tandlæge, der brænder for faget med en solid baggrund og en varm, indbydende personlighed, der ønsker at blive en del af et dedikeret team, vil vi meget gerne høre fra dig.

Om dig
Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, energisk, omhyggelig, og at du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et samlet grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig. Stillingen indebærer, at du har kendskab til større behandlingsplanlægning, er grundig i din diagnostik, og har lyst til udvikling. Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil, er det en fordel.

Om os
Vi er en moderne klinik bestående af 4 tandlæger, 1 tandplejer og 4 klinikassistenter der arbejder på vores skønne klinik på Nørreport. Vi udfører alt fra almindelig tandpleje til implantatbehandlinger, PA-kirurgi, al slags kirurgi, ortodonti, endodonti, samt større rekonstruktioner, og er ligeledes henvisningspraksis indenfor CBCT-scanninger. Vi arbejder med Dental suite og har Trios scanner.

Om Colosseum Tandlægerne
Vores primære fokus, næstefter at yde vores patienter den bedst mulige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling. Se mere om vores velgørende projekter HER. Colosseum Tandlægerne er Great Place to Work certificeret – det kan du læse mere om HER.

Colosseum Dental Group er Europas førende udbyder af tandlægeydelser. Koncernen har over 4.500 ansatte fordelt på mere end 300 tandlægeklinikker i 8 lande. Klinikkerne omsætter til sammen for DKK 3 mia. Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, et globalt, professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Med sine investeringer i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA har Jacobs Holding engageret sig langsigtet i tandlægebranchen. 100% af det økonomiske udbytte i Jacobs Holding går til velgørende formål via velgørenhedsorganisationen Jacobs Foundation, der støtter forskning i børn og unges udvikling på globalt plan.

Kontakt

Har ovenstående vakt din interesse? Så tøv ikke med at kontakte klinikleder Angelica. Vi ser frem til at høre fra dig!
Angelica Nilsson

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.