Tandlæge til Næstved

Tandlæge med erfaring til fast stilling

Jobtype
Tandlæge
Tiltrædelse
1. april eller efter aftale
Lokation
Kindhestegade 2, 1. sal, 4700 Næstved
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende
Vi har sammensat en super spændende tandlægestilling til dig der brænder for god tandpleje og har interesse for det kirurgiske.

Vi har en spændende tandlægestilling til dig, der elsker at levere god tandpleje, og er nysgerrig på at lære mere. Vores arbejdsmiljø er dynamisk og professionelt, og du får muligheden for at være en del af et dedikeret team med erfarne tandlæger, tandplejere og dygtige klinikassistenter.

Her venter en fantastisk hverdag på dig, hvor du kan udforske din passion for tandpleje. Vi har loyale patienter, et stærkt fagligt fundament og ikke mindst gode kollegaer, der er klar til at byde dig velkommen.

Hvis du trives i et samarbejdsorienteret miljø og ønsker at bidrage til daglig sparring, er du den, vi leder efter. Vores erfarne klinikassistenter og det dedikerede team er kendt for at levere høj kvalitet.

Det er vigtigt for os at du er en god menneskekender, er omsorgsfuld, energisk og en god håndværker samt at du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den behandling, der er bedst mulig.

Du er grundig i din diagnostik, og stillingen indebærer, at du har kendskab til større behandlingsplanlægning.

Vi forestiller os, at du er en erfaren tandlæge med nogle år i bagagen som udøvende tandlæge i privat praksis. Vi anvender Dental Suite, og har du kendskab hertil er det en fordel for dig, men ellers står vi klar til at lære dig programmet. Du lykkedes hos os, hvis du er interesseret i – og byder ind med sparring, er fagligt dygtig og selvkritisk, er kollegial og social og ser muligheder frem for begrænsninger samt at du er sød og smilende.

Vi er et sammensat team bestående af tandlæger, tandplejere, klinikassistenter, receptionist, en sterilassistent samt en klinikleder. Vi er placeret i hjertet af Næstved på en større klinik, hvor fællesskab og det sociale er lige så vigtigt som det faglige. Vi holder af at investere tid til faglig sparring, behandlermøder og skabe et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens støtte og hvor ledelsen er nærværende og ”tæt på”.

Timeantal aftale med dig, men vi forestiller os, at du er på klinikken 3-4 dage om ugen. Opstart gerne 1 april, og ellers efter aftale med dig.

Vores medarbejdere er afgørende for vores succes, da de er kernen i at levere den gode trygge oplevelse til patienterne. Derfor er vi stolte over at være blevet certificeret af Great Place To Work, som en god arbejdsplads, hvor medarbejderne oplever at de gør en forskel for vores patienter og i samfundet.

Som en del af Colosseum Tandlægerne, vil du komme til at arbejde for et godt formål. Vi er ejet af en virksomhed med hjertet på rette sted, hvor al økonomisk udbytte går til den velgørende fond Jacobs Foundation. Herudover er vi hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser og har et Good Neighbour-program, hvor klinikkerne arbejder med lokale aktiviteter, der skal hjælpe velgørende initiativer i deres lokalområder.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål kontakt klinikleder Kathrine Ravn
Kathrine Ravn
+45 26 66 15 83

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.