Tandlæge Herlev

Vi søger en tandlæge til vores store og flotte klinik i centrum af Herlev

Jobtype
Tandlæge, 25 timer
Tiltrædelse
1.9.2023
Lokation
Herlev Bygade 30, 1sal, 2730 Herlev
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Klinikken har et godt omdømme, og oplever stor tilgang af nye patienter – vores aftalebøger er fyldt med mange spændende behandlinger.
Derfor søger vi nu en tandlæge til vores team, som kan give vores patienter samme gode behandlinger, som vores klinik er kendt for.

Det er et plus, hvis du har flere års erfaring, men vi opfordrer selvfølgelig alle, som har interesse, til at søge stillingen.

Om klinikken

Colosseum Tandlægerne Herlev er én af landets største og mest moderne klinikker. Klinikken er beliggende i Herlev centrum og har 12 klinikrum, Panorama-røntgen, CBCT og Trios-scannere til rådighed.

Vores team består af 9 tandlæger, 4 tandplejere og 7 klinikassistenter, 2 elever, 3 receptionister, 1 klinik koordinator, samt 1 Area Manager. Vi har opbygget en henvisningsfunktion og modtager henvisninger til bl.a. implantatbehandling, avanceret kirurgi, endodonti, tandregulering med Invisalign og oral rehabilitering.

Om Colosseum Tandlægerne

Først og fremmest er vores målsætning altid at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, samtidig med, at vores ansatte oplever en god og moderne arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi er fælles om at hjælpe andre.

Velgørenhed er en vigtig del af vores DNA. Via vores ”Good Neighbour”-program søger vi aktivt at hjælpe trængende i lokalområdet, og som hovedpartner til
Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er vi gerne behjælpelige, hvis du ønsker at deltage i dentalmissioner i udlandet.

Overskuddet fra Colosseums 300 europæiske tandklinikker går til vores ejer Jacobs AG, der hvert år giver sit fulde udbytte til den velgørende fond Jacobs Foundation. Fonden har til formål at forbedre vilkår for læring, udvikling og uddannelse for børn og unge i hele verden.

Om Colosseum Dental Group

Colosseum Dental Group er Europas førende leverandør af tandlægeydelser. Koncernen har over 4.500
ansatte fordelt på mere end 300 tandlægeklinikker i 8 lande. Klinikkerne omsætter til sammen for DKK 3
mia. Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, et globalt, professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Med sine investeringer i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA har Jacobs Holding engageret sig langsigtet i tandlægebranchen. 100% af det økonomiske udbytte i Jacobs Holding går til velgørende formål via velgørenhedsorganisationen Jacobs Foundation, der støtter forskning i børn og unges udvikling på globalt plan.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt klinikchef Camilla Lauge
Camilla Lauge

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.