Tandlæger - Ballerup

Partnertandlæge til vores klinik i Ballerup

Jobtype
26 timer pr. uge med mulighed for flere timer fremover
Tiltrædelse
Efter aftale med dig. Vi indkalder løbende til samtale.
Lokation
Stillingen er i vores klinik i Ballerup: Borupvang 2B, 2750 Ballerup
Ansøgningsfrist
Snarest muligt

Vi tilbyder netop nu en unik partnerstilling med et virkelig godt patientgrundlag

Søger du nye udfordringer og en klinik, hvor høj faglighed, medansvar og gode erfarne kollegaer er nøgleord? Så er du måske vores nye partnertandlæge.

Om klinikken

Colosseum Tandlægerne Ballerup ligger midt i Danmarks ”Silicon Valley”, som rummer landets største koncentration af højteknologiske virksomheder med ca. 20.000 arbejdspladser inden for IT og teknologi. Ballerup har ca. 50.000 borgere.

Klinikken er i 2019 blevet ombygget og udvidet til det dobbelte areal. Vi råder i øjeblikket over 6 topmoderne behandlingsrum. Inden for 3 år er vi gået fra 3 behandlere til 2 tandplejere og 4 tandlæger, samt en ekstern kirurg. Vores dygtige og dedikerede team består herudover af en klinikchef, der sørger for den daglige administration, to receptionister, samt seks klinikassistenter.

Klinikken er i en rivende udvikling med en betydelig patienttilgang. Som tandlæge kan du fokusere på at levere høj kvalitet på alle tandlægerelevante behandlinger.

Om dig

Som person har du god energi, du er smilende, omhyggelig og empatisk, og du trives i en travl hverdag. Vi lægger stor vægt på at have en god fælles ånd, hvor vi til enhver tid hjælper hinanden og løfter i fælles flok.

Du har bred behandlingserfaring, herunder også erfaring med implantat-operationer.

Du prioriterer selvfølgelig at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag kan vælge den rigtige behandling.

Du er grundig i din diagnostik, røntgenbeskrivelse og journalføring, og du sætter en ære i at lave den bedst mulige behandling hver gang.

Vi tilbyder

En spændende stilling på en lækker tandlægeklinik, der anvender det nyeste og mest moderne udstyr. Du vil have ca. 26 stoletimer + møder pr. uge.

Vi ønsker, at du løbende udvikler dig fagligt, og med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambition at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse.

Derudover får du hos os et professionelt netværk af ligesindede behandlere og partnertandlæger – både i Danmark og internationalt.

Vi tilbyder fordelagtig provision samt bl.a. sundhedsforsikring.

Om Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Derfor ser vi gerne at man som ansat har lyst til at bidrage til vores ”Good neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde.

Vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG), og er gerne behjælpelig hvis du ønsker at komme på dentalmission i udlandet. Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling.

Kontakt

Har ovenstående din interesse og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Klinikkoordinator Rikke Geertsen: [email protected]

 

Colosseum Dental Group er Europas førende leverandør af tandlægeydelser. Koncernen har over 4.500 ansatte fordelt på mere end 300 tandlægeklinikker i 8 lande. Klinikkerne omsætter til sammen for DKK 3 mia. Colosseum Dental Groups hovedaktionær er Jacobs Holding, et globalt, professionelt investeringsselskab med base i Zürich, Schweiz. Med sine investeringer i Colosseum Dental Group i Europa og North American Dental Group i USA har Jacobs Holding engageret sig langsigtet i tandlægebranchen. 100% af det økonomiske udbytte i Jacobs Holding går til velgørende formål via velgørenhedsorganisationen Jacobs Foundation, der støtter forskning i børn og unges udvikling på globalt plan.

Kontakt

Har ovenstående din interesse og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Klinikkoordinator Rikke Geertsen
Rikke Geertsen
+45 92 15 64 48

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.