Sjældent udbudt partnerstilling

Partnertandlæge søges til klinik i Hellerup

Jobtype
Partnertandlæge 30-32 timer
Tiltrædelse
Snarest
Lokation
Colosseum Tandlægerne Hellerup Bernstorffsvej 69 A, 2900 Hellerup
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Om stillingen

Colosseum Tandlægerne Hellerup ligger centralt placeret midt i Hellerup på Bernstorffsvej. Hellerup har ca. 75.000 indbyggere.

Vi har 4 store behandlingsrum på klinikken. Vi er 3 tandlæger, 1 tandplejer, 3 klinikassistenter og 1 klinikleder som varetager den daglige administration og drift. Som partnertandlæge er din rolle at stå for den faglige udvikling på klinikken.

Du overtager en etableret stilling og kan derfor forvente en fuld aftalebog.

Om dig

Som person har du god energi, du er smilende, omhyggelig og empatisk. Du trives i en travl hverdag med fokus på høj faglighed og kvalitet. Vi lægger stor vægt på at have en god fælles ånd, hvor vi til enhver tid hjælper hinanden og løfter i fælles flok. Du har bred behandlingserfaring, herunder også gerne erfaring med implantat operationer o. lign.

Det er vigtigt, at du kan indgå i et tværfagligt samarbejde på tværs af klinikken, at du som faglig leder kan træffe beslutninger og står som ansvarlig for klinikkens faglige og kvalitetsmæssige drift.

Vi tilbyder

En spændende stilling på en tandlægeklinik med masser af patienter. Du vil have ca. 30-32 stoletimer + møder pr. uge.

Vores ønsker er, at du løbende udvikler dig fagligt, og med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambition at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse.

Derudover får du hos os et professionelt netværk af ligesindede behandlere og partnertandlæger – både i Danmark og internationalt. Vi tilbyder fordelagtig provision, bonusordning samt bl.a. sundhedsforsikring.

Om Colosseum Tandlægerne

Vores hovedfokus, næstefter at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, og vores ansatte en god og moderne arbejdsplads med et energisk arbejdsmiljø, er at hjælpe andre. Vi er stolte over vores ”Good Neighbour”-program, hvor vi som klinik gør noget godt for trængende i vores lokalområde, samtidig med at vi er hovedsponsor for Tandsundhed Uden Grænser (TUG). Udover vores lokale indsatser giver vores ejer hvert år sit fulde udbytte til vores familieejede fond Jacobs Foundation – en velgørenhedsfond med særlig fokus på forskning i børn og unges udvikling

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt Area Manager June Andersen
June Andersen
601 601 64

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.