Klinikleder - København

Klinikleder søges til klinik beliggende i Københavnsområdet

Jobtype
37 timer om ugen
Tiltrædelse
Efter aftale
Lokation
Stillingen er i vores klinik i Københavnsområdet
Ansøgningsfrist
Vi afholder løbende samtaler

Har du en entreprenør i maven og brænder du for at skabe resultater og sikre et godt arbejdsmiljø?

Er du menneskekender, med et stort overblik og en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver? Kan du håndtere ”den svære samtale” på en konstruktiv måde, og ser du løsninger frem for udfordringer?

Så er det måske lige netop dig vi leder efter til stillingen som klinikleder til én af vores mange klinikker i København.

Colosseum er i konstant udvikling og søger dygtige klinikledere til eksisterende klinikker såvel som klinikker der er under opbygning.

Din rolle vil være daglig administrativ leder, med reference til vores Area Manager.

Din tid bruges administrativt på klinikkens kontor, og sammen med personalet. Vi har høje forventninger til dig, ligesom du kan forvente stor medbestemmelse, og at dine ideer og input bliver hørt. Som klinikleder har du det ultimative ansvar for effektiviteten, arbejdsmiljø, patienttilfredshed samt rapportering og kommunikation til Area Manager (Colosseum Danmark).

Overordnet ansvar

  • Finansielt; Omsætning, belægningsgrad, omkostningskontrol, leverandørkontrakter og overholdelse af budgetter
  • Personale; Arbejdsmiljø, sygefravær, medarbejdertilfredshed, lønomkostninger, MUS- og udviklings-samtaler
  • Patienter; Sikre en god patienttilfredshed gennem hele patientforløbet.
  • Kvalitet; Overholdelse af gældende lovgivning i samarbejde med ansvarlig KA/partnertandlæge, sikre høj kvalitet og udviklende faglighed

Sammen med vores Area Manager udvikler du klinikkens grundlæggende strategiplan, vækstmuligheder og generelle udvikling. Den sundhedsfaglige del varetages af klinikkens partnertandlæger.

Du kan se frem til sparring med Colosseums andre klinikledere på landsplan, ligesom du får god hjælp af klinikkens erfarne personale. Din daglige og direkte sparringspartner er vores Area Manager.

Vi lægger stor vægt på at du har gode naturlige lederevner samt en struktureret, og prioriteret tilgang til arbejdsopgaverne.

Vi forventer, at du er fleksibel, proaktiv, og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har gode kommunikative færdigheder i både skrift og tale, og du kan lede, coache, rumme og motivere personale på flere niveauer. Du har nemt ved IT, og nye systemer, samt en god økonomisk forståelse.

Erfaring fra dentalbranchen fx som tandplejer eller klinikassistent er et plus. Vi arbejder med Dental Suite

Kontakt
Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Operation Manager Niklas Odengard på mail: [email protected]

Kontakt

Har ovenstående din interesse og har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Operation Manager Niklas Odengard
Niklas Odengard
26 35 88 53

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.