Ledig stilling til klinik centralt beliggende i Dragør

Klinikleder og receptionist søges

Jobtype
Klinikleder
Tiltrædelse
Snarest eller efter aftale med dig
Lokation
Kongevejen 18, 2791 Dragør
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Er du vores nye klinikleder?

Har du en entreprenør i maven og brænder du for at skabe resultater og sikre et godt arbejdsmiljø? Er du menneskekender med et stort overblik og en positiv tilgang til dine arbejdsopgaver? Kan du håndtere ”den svære samtale” på en konstruktiv måde, og ser du løsninger frem for udfordringer? Så er det måske lige netop dig vi leder efter til stillingen som klinikleder/receptionist for vores klinik i Dragør centrum.

Colosseum Tandlægerne i Dragør har 6 klinikrum. Vi er 2 tandlæger, 3 tandplejere og 3 klinikassistenter og en klinikleder/receptionist. Klinikken foretager alle slags behandlinger. Vi arbejder med Dental Suite.

Din rolle vil være som daglig administrativ leder med reference til vores regionsdirektør. Din tid vil blive brugt på administrative opgaver på klinikkens kontor, i receptionen og sammen med personalet. Vi har høje forventninger til dig, men du kan også forvente stor medbestemmelse, hvor dine idéer og input bliver hørt. Som klinikleder/receptionist har du det ultimative ansvar for effektivitet, arbejdsmiljø, patienttilfredshed samt rapportering og kommunikation til regionsdirektøren (Colosseum Danmark).

Overordnet ansvar

  • Finansielt: Omsætning, belægningsgrad, omkostningskontrol, leverandørkontrakter og overholdelse af budgetter.
  • Personale: Arbejdsmiljø, sygefravær, medarbejdertilfredshed, lønomkostninger, MUS- og udviklingssamtaler.
  • Patienter: Sikre en høj patienttilfredshed.
  • Kvalitet: Overholdelse af gældende lovgivning i samarbejde med ansvarlig klinikassistent, sikre høj kvalitet og faglig udvikling.

Sammen med vores regionsdirektør vil du udvikle klinikkens grundlæggende strategiplan, vækstmuligheder og generelle udvikling. Den sundhedsfaglige del varetages af klinikkens partnertandlæge.

Du kan se frem til sparring med 25 andre klinikchefer på landsplan og vil få god hjælp af klinikkens erfarne personale. Din daglige og direkte sparringspartner er vores regionsdirektør.

Vi lægger stor vægt på, at du har naturlige lederevner samt en struktureret og prioriteret tilgang til arbejdsopgaverne. Vi forventer, at du er fleksibel, proaktiv og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har gode kommunikative færdigheder i både skrift og tale, og du kan lede, coache, rumme og motivere personale på flere niveauer. Du har nemt ved IT og nye systemer samt en god økonomisk forståelse.

Erfaring fra dentalbranchen, fx som tandplejer eller klinikassistent er et plus.

 

Kontakt

Hvis ovenstående har vakt din interesse, og du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte regionsdirektør June.
June Andersen

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.