Sjældent opslået stilling

KLINIKKOORDINATOR TIL VORES KLINIK PÅ ØSTERBRO

Jobtype
Klinikkoordinator 37 timer
Tiltrædelse
Efter aftale
Lokation
Fridtjof Nansens Plads 2 2100 København Ø
Ansøgningsfrist
Snarest muligt, ansættelse ved rette kanididat

Har du erfaring med klinikledelse og brænder du for at skabe resultater samtidig med, at du sikrer et godt arbejdsmiljø? Så er du måske den nye klinikkoordinator på vores flotte og moderne tandklinik på Østerbro.

Colosseum Tandlægerne Østerport er en skøn klinik med 6 behandlingsrum. Klinikken ligger centralt på Østerbro og i nærheden af Nordhavnen. Vi har 3 tandlæger, 3 tandplejere og mange dygtige klinikassistenter.

Klinikken er for nylig blevet udvidet og renoveret, og er generelt i en rivende udvikling. Vi tilbyder nu en sjælden stilling som klinikkoordinator, der i tæt samarbejde med partnertandlægen og Colosseums Area Manager får ansvaret for den daglige administration og drift af klinikken.

Som klinikkoordinator bruger du din tid administrativt på klinikkens kontor, mens du også gerne er aktiv i receptionen med patientbetjening, telefon og mails.

Vi har høje forventninger til dig, ligesom du kan forvente stor medbestemmelse, og at dine ideer og input bliver hørt. Som klinikkoordinator har du ansvaret for effektiviteten, arbejdsmiljø, patienttilfredshed samt rapportering og kommunikation til Area Manager og Colosseum Danmarks hovedkontor.

Overordnet ansvar

  • Finansielt: Omsætning, belægningsgrad, omkostningskontrol, leverandørkontrakter og overholdelse af budgetter
  • Personale: Arbejdsmiljø, sygefravær, medarbejdertilfredshed, lønomkostninger og udviklingssamtaler
  • Patienter: Sikre en god patienttilfredshed
  • Kvalitet: Overholdelse af gældende lovgivning i samarbejde med ansvarlig KA, sikre høj kvalitet og udviklende faglighed

Du kan selvfølgelig drage god nytte af erfaringsudveksling og god faglig sparring med vores 14 øvrige danske klinikledere, ligesom du får god hjælp af klinikkens erfarne personale. Din daglige og direkte sparringspartner er vores Area Manager.

Vi forventer, at du er fleksibel, proaktiv, og kan træffe selvstændige beslutninger. Du har gode kommunikative færdigheder i både skrift og tale, og du kan lede, coache, rumme og motivere personale på flere niveauer. Du har nemt ved IT, og nye systemer, samt en god økonomisk forståelse.

Vi lægger stor vægt på at du har gode naturlige lederevner samt en struktureret, og prioriteret tilgang til arbejdsopgaverne.

Om Colosseum

Vores målsætning er altid at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, samtidig med, at vores ansatte oplever en god og moderne arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi er fælles om at hjælpe andre.

Velgørenhed er en vigtig del af vores DNA. Via vores ”good neighbour”-program søger vi aktivt at hjælpe trængende i lokalområdet, og som hoved partner til Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er vi gerne behjælpelige, hvis du ønsker at deltage i dentalmissioner i udlandet.

Overskuddet fra Colosseums 300 europæiske tandklinikker går til vores ejer Jacobs Holding, der hvert år giver sit fulde udbytte til den velgørende fond Jacobs Foundation. Fonden har til formål at forbedre vilkår for læring, udvikling og uddannelse for børn og unge i hele verden.

 

CITAT:

”At arbejde i Colosseum giver et værdisæt at leve op til, men også en tryghed, da vi er mange klinikkoordinatorer og vores samarbejde på tværs, gør os stærke – vi står aldrig alene. Vores hovedkontor er altid parate til at hjælpe os, når vi har brug for det. Det betyder, at du aldrig står helt alene med en opgave.

 Hvis du søger et spændende job med masser af udfordringer og udvikling, samt et stærkt fagligt netværk, så er dette lige et job for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen.”

Klinikkoordinator Karin Holmbach, Colosseum Tandlægerne Ballerup

 

STAMDATA:

Stilling: Klinikkoordinator

Arbejdstid: 37 timer om ugen

Start: efter aftale

Ansøgning til: [email protected]

Arbejdssted:
Colosseum Tandlægerne Østerport
Fridtjof Nansens Plads 2
2100 København Ø

Læs om klinikken: colosseumtand.dk/oesterport

Læs om Jacobs Foundation: jacobsfoundation.org

Kontakt

Ved interesse eller spørgsmål kontakt gerne Area manager Niklas Odengard
Niklas Odengard

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Max. file size: 128 MB.