Drømmer du om at blive klinikassistent?

Så søg til Colosseum Tandlægerne Holbæk

Jobtype
Klinikassistentelev 37 timer
Tiltrædelse
Snarest muligt
Lokation
Ahlgade 50 4300 Holbæk
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende
Søger du en tandklinik i udvikling og ønsker du, at uddanne dig på en klinik hvor personalet sætter faglighed og teamspirit højt, så er vores klinik det rette sted for dig!

Vi vil glæde os til at skabe de bedste rammer for at hjælpe dig med at opnå dine ambitioner og forfølge din uddannelse som klinikassistent.

Colosseum Holbæk er en klinik, hvor mulighederne for at udvikle dig til en dygtig og alsidig klinikassistent er mange. Vi lægger vægt på at tilbyde en læreplads, der ikke blot fokuserer på rutinearbejde, men også giver dig mulighed for at udforske og mestre forskellige aspekter af tandbehandling, herunder kirurgiske behandlinger, Orto og med mere.

Vi værdsætter hinanden og skaber et sjovt og støttende arbejdsmiljø, selv når hverdagen er travl.

Når du starter hos os, vil du blive tilknyttet en dedikeret elevansvarlig. Sammen med vores klinikleder og partnertandlæge vil vi guide dig igennem din uddannelse og sikre, at du får mulighed for at lære alle aspekter af dit fag.

Hvis du har gennemført dit grundforløb eller allerede har erfaring inden for tandpleje, er du velkommen til at kontakte os.

Vi værdsætter ægte interesse for faget og ser efter en teamplayer, der aktivt bidrager til vores positive arbejdskultur. Vi søger dig, som er ordensmennesket, nysgerrig på faget, pligtopfyldende, mødestabil og som har en positiv tilgang til tingende.

Vores team består af erfarne og kompetente tandlæger/tandplejere, dedikerede og dygtige klinikassistenter/receptionist. Der alle brænder for deres fag og glæder sig til at dele deres viden med dig.

Hos Colosseum er hver enkelt person vigtig, og vi ser frem til at møde netop dig og byde dig velkommen til vores fantastiske team.

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt klinikchef Tikkie Møller
Tikkie Møller
92 15 64 05

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.