Klinikassistentelev til Viborg

Drømmer du om at blive den bedste klinikassistent?

Jobtype
Klinikassistentelev
Tiltrædelse
Efter aftale med dig. Gerne starten af 2024.
Lokation
Sct Mathiasgade 34, 2. sal, 8800 Viborg
Ansøgningsfrist
Samtaler afholdes løbende

Så er vores klinik det rette sted for dig!

Vi glæder os til at skabe de bedste rammer for at hjælpe dig med at opnå dine ambitioner og forfølge din uddannelse som klinikassistent.

Colosseum Viborg er en klinik, hvor mulighederne for at udvikle dig som en dygtig og alsidig klinikassistent er mange. Vi lægger vægt på at tilbyde en læreplads, der ikke blot fokuserer på rutinearbejde, men også giver dig mulighed for at udforske og mestre forskellige aspekter af tandbehandling, herunder kirurgiske behandlinger, der foretages af specialtandlæge.

Vores stærke fundament bygger på loyale patienter og et solidt, familiært team af kolleger, hvor vi værdsætter hinanden og skaber et sjovt og støttende arbejdsmiljø, selv når hverdagen er travl.

Når du starter hos os, vil du blive tilknyttet en dedikeret elevansvarlig. Sammen med vores klinikleder og partnertandlæger vil vi guide dig igennem din uddannelse og sikre, at du får mulighed for at lære alle aspekter af dit fag. Vi tror på at skabe en omfavnende læringskultur, hvor din udvikling prioriteres.

Hvis du har gennemført dit grundforløb eller allerede har erfaring inden for tandpleje, er du velkommen til at kontakte os. Du kan også have en ny interesse for klinikarbejde og kommer måske med en anden uddannelse i bagagen – så er du også velkommen til at søge om mesterlæreplads.

Vi værdsætter ægte interesse for faget og ser efter teamplayers, der aktivt bidrager til at skabe en positiv arbejdskultur. Vores ideelle kandidat er ordensmennesket, nysgerrig, pligtopfyldende og mødestabil. Empati og et smilende væsen er også afgørende, ligesom en naturlig tendens til at yde enestående service, som vil gavne både vores patienter og kollegaer.

Vores team består af erfarne og kompetente tandlæger og tandplejere samt dedikerede og super dygtige klinikassistenter, som alle brænder for deres fag og glæder sig til at dele deres viden med dig. Vi er stolte af vores lokation centralt i Viborg.

Hos Colosseum er hver enkelt person vigtig, og vi ser frem til at møde netop dig og byde dig velkommen til vores fantastiske team.

Vi er en del af Colosseum Tandlægerne Danmark, og vi er Great Place To Work certificeret. Læs mere om det her

Kontakt

Ved interesse eller eventuelle spørgsmål, kontakt klinikleder Mette Nielsen
Mette Nielsen
2337 3323

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.