Ledig stilling hos Palæklinikken

Dedikeret klinikassistent til Københavns bedste tandlægeklinik

Jobtype
Klinikassistent
Tiltrædelse
Snarest eller efter aftale med dig
Lokation
Palæklinikken Palægade 2, 1261 København K
Ansøgningsfrist
Vi indkalder løbende til samtale

Er du vores nye klinikassistent?

 

Har du lyst til at gøre en forskel på en moderne klinik, der er dynamisk og varieret? Brænder du for at gøre en forskel? Så er det dig vi søger som klinikassistent til vores topmoderne klinik i København, Indre By.
Vi søger nemlig en dygtig klinikassistent med lyst til at arbejde i et lærerigt og sjovt miljø. Stillingen er på 32-37 timer ugentligt med åbningstider, der giver plads til din work-life balance.

Om stillingen
Dine arbejdsopgaver vil omfatte assistance til tandlægebehandlinger samt opgaver i sterilrummet og administrative opgaver. Kendskab til DENTALSUITE vil være en fordel. Du vil få en lærerig, spændende og udfordrende hverdag med egne ansvarsområder og muligheder for personlig udvikling i tæt samarbejde med kollegaer og støttet af god sparring.
Det er afgørende, at du har et glimt i øjet, er kundevenlig og mødestabil. Du holder af samarbejde og bidrager til et sundt og behageligt arbejdsmiljø. Du har evnen til også at komme med højt humør, og så er du psykisk robust.

Om klinikken
Bliv en del af vores veletablerede team i hjertet af København på vores centralt beliggende klinik. Hos Colosseumtandlægerne Palæklinikken vil du som klinikassistent blive en del af et støttende og højtuddannet team, der ud over dig inkluderer tre tandlæger, en tandplejer, tre andre klinikassistenter og en receptionist.
Klinikken byder på topmoderne faciliteter med 5 stole, 3SHAPE TRIOS scannere, Dentalsuite, Panorama, Romexis, Intra orale kameraer, som har vægt på kosmetisk tandpleje og implantater. Vi er centralt beliggende tæt på Nyhavn og Kgs.Nytorv Metro.

Din nye arbejdsplads
Vores klinik ligger i gåafstand fra Metroen (Kongens Nytorv) og lige ved siden af Nyhavn. Vi er kendt for at tilbyde et fantastisk arbejdsmiljø, hvor du vil blive en del af et hold, der værdsætter faglig dygtighed og dedikation. Vi har en humoristisk, afslappet atmosfære med gensidig respekt. Klinikken er beliggende tæt på Metro (Kongens Nytorv) og lige op ad Nyhavn. Vi er kendt for et godt arbejdsmiljø, hvor du vil få kolleger, der lægger vægt på faglighed, og et dybt engagement. og som har en humoristisk, uhøjtidelig og fri omgangstone med gensidig respekt.

Søg stillingen
Hvis du er kundeorienteret med et glimt i øjet og ikke bange for at tage fat, så send os et par linjer om dig selv sammen med dit CV – eller kontakt os straks, da det måske er dig, vi leder efter!
Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

 

Kontakt

For flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Area Manager Pernille.
Pernille Beck
53 70 99 17

Send din ansøgning

Slip fil her eller
Maks. filstørrelse: 128 MB.