Vi sætter en ære i vores arbejde

Det glæder os at kunne meddele, at Tandlægerne Pazdecki og Buskbjerg pr. d. 1. oktober 2019 skiftede navn til Colosseum Tandlægerne Holbæk.

Colosseum Dental Group er Europas største tandlægekæde, ejet af Jacobs Holding, som giver sit fulde udbytte til Jacobs Foundation, en af verdens førende velgørende fonde, hvis primære formål er at sikre børn og unge i hele verden får de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn og unge.

Colosseum er en moderne og innovativ tandlægekæde der sikrer, at vi fortsat kan tilbyde tandbehandling af højeste kvalitet med det nyeste udstyr. Vi er stadig det samme team, og du kan derfor forsat have dine nuværende behandlere, så længe du ønsker det.

Stolt medlem af Colosseum-familien

Colosseum er Europas hurtigst-voksende tandlægekæde. Vores ejer er én af verdens største private velgørende fonde, og vores mission er at levere moderne tandpleje af højeste kvalitet til gavn for vores patienter.

I begyndelsen af 2017 købte Jacobs Holding AG den skandinaviske tandlægekæde Colosseum Dental Group.

Jacobs Holding er en schweizisk, familieledet, global investeringsvirksomhed grundlagt i 1994 af Klaus J. Jacobs. Jacobs Holding ejer desuden bl.a. Barry Callebaut Group, verdens førende producent af chokolade- og kakaoprodukter.

Det fulde udbytte fra Jacobs Holding udbetales til Jacobs Foundation, én af ​​verdens førende private fonde med det altoverskyggende formål, at sikre børn og unge i hele verden de bedst mulige læringsvilkår. Siden etableringen af Jacobs Foundation, har fonden investeret mere end 5 milliarder kroner i forskning og uddannelse for børn. Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk er vi stolte over, at vores arbejde kan bidrage til et så godt formål.

Link: https://jacobsfoundation.org/en/