VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Holbæk

Flot og moderne tandklinik i centrum af Holbæk.

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

I 2019 skiftede Tandlægerne Pazdecki og Buskbjerg navn til Colosseum Tandlægerne Holbæk. Vi har stadig det samme personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Vi er en stor, alsidig og moderne tandklinik placeret lige midt i Holbæk, der tilbyder alle typer behandling på et højt fagligt niveau.

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

Vi er et erfarent hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle har høj faglig ekspertise, men vi har også evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon; 59430925, eller ved at sende os en e-mail på: [email protected]

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge

Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undgå huller i både tænderne og økonomien. Vores tandforsikring hjælper dig fra dag ét med fuld dækning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Holbæk er beliggende centralt i Ahlgade 50, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil er der f.eks. 2 timers gratis parkering bag ved klinikken.

Vi støtter Tandsundhed Uden Grænser

Sammen med de øvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med økonomisk hjælp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Se alle vores ledige stillinger

Brænder du for tandlægefaget og vil du gerne arbejde på nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og højteknologisk udstyr? Vi har løbende brug for nye kolleger.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige hel- eller halvårlige tandeftersyn den primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk udfører vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: