VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Holbæk

Klinikken holder Påskeferie. Vi er tilbage d. 14. april, hvor vi igen tager imod patienter med behov for akut behandling. I dagene d. 6.-8. april henviser vi til vores gode kolleger hos Colosseum Tandlægerne Ballerup. Klik herunder:

Scroll for at se mere

Din sundhed starter i munden

Den 1. oktober 2019 skiftede Tandlægerne Pazdecki og Buskbjerg navn til Colosseum Tandlægerne Holbæk. Vi har stadig det samme personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Vi er en stor, alsidig og moderne tandklinik placeret lige midt i Holbæk, der tilbyder alle typer behandling på et højt fagligt niveau.

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

Vi er et erfarent hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle har høj faglig ekspertise, men vi har også evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon; 59430925, eller ved at sende os en e-mail på: holbaek@colosseumklinikken.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge

Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Behandlinger

Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling, hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avanceret behandling med genopbygning af smil og bid.

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Holbæk er beliggende centralt i Ahlgade 50, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil er der f.eks. 2 timers gratis parkering bag ved klinikken.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige hel- eller halvårlige tandeftersyn den primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk udfører vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: