VELKOMMEN TIL
Colosseum Tandlægerne Holbæk

Flot og moderne tandklinik i centrum af Holbæk.

Scroll for at se mere

DU KAN FØLE DIG TRYG HOS OS

Vi har mange års erfaring med at håndtere hygiejnen på vores klinik, hvilket gør at smitterisiko mellem patienter og personale, og patienter imellem, er meget lav.

Vores klinik lever til fulde op til den høje hygiejnestandard som Styrelsen for Patientsikkerhed kræver. Når du møder op hos os, vil vi således, udover vores normale værnemidler, også være udstyret med hætte, visir og dragt, som er engangsudstyr. Dvs. vi genbruger ikke værnemidler.

Vi har også sat ekstra tid af mellem hver patient, så vi har god tid til grundig rengøring.

 

Med venlig hilsen
Tandlægerne

Din sundhed starter i munden

I 2019 skiftede Tandlægerne Pazdecki og Buskbjerg navn til Colosseum Tandlægerne Holbæk. Vi har stadig det samme personale, og kvalitet og service er fortsat vores varemærker.

Vi er en stor, alsidig og moderne tandklinik placeret lige midt i Holbæk, der tilbyder alle typer behandling på et højt fagligt niveau.

Der skal være tid nok til alle patienter, og rammerne skal være trygge. Det er de hos os. Vi sætter god tid af til hver enkelt patient – og vi gør vores bedste for at skabe en uhøjtidelig og hyggelig atmosfære i rare og indbydende omgivelser.

Vi er et erfarent hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle har høj faglig ekspertise, men vi har også evnen og lysten til at fortælle og rådgive. God service, høj kvalitet og professionel behandling er nøgleord for os.

Du kan bestille tid til dit første besøg hos os via telefon; 59430925, eller ved at sende os en e-mail på: holbaek@colosseumklinikken.dk

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Brug for tandlæge

Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk er du i gode hænder – alle vores medarbejdere har altid fokus på at skabe en tryg og hyggelig stemning, der har til formål at give dig en god oplevelse.

Tandsundhed Uden Grænser

Colosseum er hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser, der arbejder for at forbedre livsvilkårene for børn i verdens fattigste lande. Læs om vores spændende samarbejde her. Vidste du i øvrigt, at Colosseums ejer hvert år giver sit fulde udbytte til velgørenhed til fordel for børn og unge?

Find vej til klinikken

Colosseum Tandlægerne Holbæk er beliggende centralt i Ahlgade 50, og det er nemt at komme til klinikken. Kommer du i bil er der f.eks. 2 timers gratis parkering bag ved klinikken.

Vores behandlinger

De fleste har en fast rutine, når det gælder besøg hos tandlægen. Og for mange er det almindelige hel- eller halvårlige tandeftersyn den primære kontakt med tandlægen.

Hos Colosseum Tandlægerne Holbæk udfører vi, ud over det almindelige tandeftersyn, også en række avancerede opgaver som f.eks.: