Lær os at kende

Vi sætter en ære i vores arbejde

Colosseum Tandlægerne Herlev er i dag én af Danmarks største tandklinikker og fremstår som en stor, top moderne klinik med nyeste udstyr og teknologi. Vi udfører enhver form for behandling lige fra den omhyggelige, ukomplicerede tandrensning til store rekonstruktioner og total genopbygning af tandsættet. Klinikken blev grundlagt på Herlev Torv i 1948. Den blev løbende udvidet, men voksede sig til sidst så stor, at vi i oktober 2018 flyttede til nye lokaler i Herlev Bygade. D. 1. januar 2019 flyttede tandlægerne Hanne Jakobsen, Gitte Christensen og Birgitte Staffe (tidl. Tandlægerne Herlev Centret) også ind på klinikken.

Visionen

Colosseum Tandlægerne i Herlev skal til enhver tid leve op til den højeste standard, hvad angår behandling, hygiejne og uddannelse af personale. Vi vil tilbyde vores patienter optimal behandling efter faglig rådgivning, som tager hensyn til patienternes behov, ønsker og økonomi. Endvidere vil vi skabe et varmt, behageligt og engageret klinikmiljø for både patienter og personale. Humor skal være en naturlig og vigtig del af vores hverdag, dog skal fagligheden altid være i højsædet. Vores patienter kan altid fornemme, og aldrig være i tvivl, om de ansattes faglige stolthed.

Hvorfor vælge os?

Hos Colosseum Tandlægerne i Herlev har vi samlet det bedste team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere, klinikassistenter, receptionister og teknikere, der alle løbende videreuddannes i ind- og udland for at sikre dig den bedste behandling – hvad enten det gælder almen tandpleje, kosmetisk tandpleje eller den mest avancerede implantatkirurgi.
Et smukt smil begynder med en sund mund.

Behandlingen foregår altid miljøvenligt og så smertefrit og skånsomt som muligt. Hele ånden på klinikken er professionel, men samtidig afslappet og uhøjtidelig, og som patient kan man ikke undlade at bemærke personalets faglige stolthed og engagement i den enkelte patient. Hos os får du kort og godt altid den bedste løsning til den bedste pris og udført i en rar atmosfære og under de strengeste ISO 9001 kvalitetskrav.

Teamwork

For kvaliteten, atmosfæren og omsorgens skyld.
Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling, hvad enten det gælder almen tandpleje, avanceret implantatkirurgi eller kosmetisk tandpleje På klinikken arbejder vi målrettet og professionelt for at sikre dig sunde og smukke tænder. Vi gør alt for at fremme dialogen med vores patienter om tandbehandling og tandpleje i bestræbelserne på at skræddersy en behandling, som er nøje tilpasset den enkeltes ønsker og økonomi. Vi udvikler løbende klinikken, så den altid benytter de bedste materialer, den nyeste viden og det mest avancerede udstyr under hensyntagen til et godt miljø. Personalet er meget veluddannet, top professionelt, engageret i netop dine tænder, og alt foregår i en afslappet, uhøjtidelig og meget positiv atmosfære. For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling. Du skal føle dig tryg og godt tilpas. Skulle der være noget du ønsker vi gør anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.