Velkommen til
COLOSSEUM TANDLÆGERNE Herlev

Flot og top-moderne tandklinik i hjertet af Herlev. Book tid online eller kontakt os for nærmere aftale.

Scroll for at se mere

Et smukt smil begynder med en sund mund

Colosseum Tandlægerne i Herlev er én af landets største og mest moderne tandklinikker.

Vi har samlet det bedste team af tandlæger, specialtandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der alle løbende videreuddannes for at sikre dig den bedste behandling – hvad enten det gælder almen tandpleje, kosmetisk tandpleje eller den mest avancerede implantatkirurgi.

Har du tandlægeskræk?

Det skyldes ofte ubehag helt tilbage fra børnetandplejen.

Hos os får du tålmodighed og forståelse, og vi bestræber os på, at give en god og tryg oplevelse – hver gang!

 

Vil du vide mere om os, eller hvordan du bliver patient hos os?

Brug for tandlæge?

Klinikken i Herlev fremstår i dag som en stor top moderne klinik med alt det nyeste udstyr. Vi udfører enhver form for behandling lige fra den omhyggelige tandrensning til store rekonstruktioner af tandsættet.

Godt jeg har min tandforsikring!

Colosseum Tandforsikring er for dig der vil undgå huller i både tænderne og økonomien. Vores tandforsikring hjælper dig fra dag ét med fuld dækning af dit tandeftersyn, mens der ydes tilskud til andre behandlinger.

Find vej til klinikken

I oktober 2018 flyttede vi til nye og større lokaler i Herlev Bygade. Det er nemt at komme til klinikken med offentlig transport – kommer du i bil er der masser af parkeringsmuligheder.

Vi støtter Tandsundhed Uden Grænser

Sammen med de øvrige danske Colosseum-klinikker er vi stolt hovedpartner for TUG. Vi bidrager med økonomisk hjælp til foreningen, ligesom flere af vores kolleger deltager i dentalmissioner.

Vi tilbyder billig finansiering

Gennem et tæt samarbejde med Resurs Bank kan vi tilbyde vores patienter en meget billig finansiering af tandlægeregningen. For kun 29 kr./mdr. kan du låne til hele eller dele af regningen.

Se alle vores ledige stillinger

Brænder du for tandlægefaget og vil du gerne arbejde på nogle af landets mest moderne klinikker og altid med omfattende digitalt og højteknologisk udstyr? Vi har løbende brug for nye kolleger.

Vores behandlinger

Klinikken i Herlev fremstår i dag som en stor top moderne klinik med alt det nyeste udstyr. Vores mål er til enhver tid at sikre dig den bedste behandling hvad enten det gælder en enkel og omhyggelig tandrensning, eller en avancerede behandling med genopbygning af smil og bid.

Vores behandlingstilbud omfatter bl.a.: